Orosz Nagydíj

Ne maradj le! Ez történik az Orosz Nagydíj helyszínén, Szocsiban!

Button: A McLaren a harmadik leggyorsabb csapat

Jenson Button úgy gondolja, hogy a McLaren nem fog tudni labdába rúgni a Ferrarival és a Red Bullal a szezon első versenyének helyet adó Ausztrál Nagydíjon, ám meggyőződése, hogy jó úton haladnak.


Jenson Button úgy gondolja, hogy a McLaren nem fog tudni labdába rúgni a Ferrarival és a Red Bullal a szezon első versenyének helyet adó Ausztrál Nagydíjon, ám meggyőződése, hogy jó úton haladnak.

„Meg lennék lepve, ha valóban tartani tudnánk a lépést a Red Bullal és a Ferrarival, mikor Melbourne-be érkezünk” – mondta a brit pilóta a riportereknek az e heti teszt első napján Barcelonában.

„Úgy gondolom, ez túl nagy kérés lenne, figyelembe véve, hogy jóval kevesebb kilométert teljesítettünk, mint ők, és a teljesítményünk sem volt olyan meggyőző, mint az övék az elmúlt teszteken.”

„Nem lesz egyszerű, de soha ne mondd, hogy soha. Lenyűgözött az, hogy az elmúlt teszt óta mennyit javult az autó, ami mindenképpen bizakodásra ad okot. Azonban ez még nem elég. Ezen a héten több beállítást is kipróbálunk, és majd meglátjuk, mennyire tudjuk tartani az élmezőnnyel a lépést.”

„Azonban az, hogy a teljesítményünk vetekedjen az ő teljesítményükkel már az első futamon, nem lesz egyszerű, azt már most nagyon jól tudjuk.”

Button azt is hozzátette, hogy az elmúlt teszt óta nagyon sokat fejlődött az MP4/26-os modell, és ezen a héten még lesz arra lehetőségük, hogy kipróbáljanak néhány újdonságot, amik meghozhatják a sikert, akár hosszabb távon.

„Ami a teszteket illeti, nem sikerült a legjobban a szezonkezdésünk. Nem tudtunk annyi kör teljesíteni, amennyit szerettünk volna, és az autó megbízhatósága sem volt az igazi, ahogy a teljesítményével is akadtak problémák” – folytatta az egykori világbajnok.

„Azonban azt gondolom, hogy sikerült javulást elérnünk. Ahogy azt már elmondta, nagyon sok munka vár ránk, hogy olyan gyorsak legyünk, mint a Red Bull vagy a Ferrari, de jó irányba haladunk, és ez mindenképpen jó érzés.”

„A mai (keddi) még csak egy négynapos tesztprogram első napja volt, így sok munkát el tudunk még végezni. Egyelőre még nem tökéletes és nem áll készen a versenyre, de sikerült előrelépést elérnünk, és ennek örülnünk kell.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS