Button: Bejuthattam volna a Q3-ba

Igazán csalódottan nyilatkozott a Szingapúri Nagydíj időmérőjét követően Jenson Button, a McLaren világbajnok versenyzője.


Igazán csalódottan nyilatkozott a Szingapúri Nagydíj időmérőjét követően Jenson Button, a McLaren világbajnok versenyzője.

A brit pilóta elárulta, egész hétvégén sokat küszködött a tapadás hiányával, amikor azonban számított, az időmérőn, hirtelen javult a helyzet.

Button meg is próbálta kihasználni mindezt, a Q2-ben azonban nagy igyekezetében a falnak ütközött autójával, emiatt pedig elveszítette az esélyt arra, hogy a legjobb 10-be kerüljön.

„Egész hétvégén nem voltam valami gyors, egyszerűen nem találtam meg a tapadást. Az időmérőn viszont összejött! Az autó sokkal jobb volt” – mondta a korábbi világbajnok.

„A köröm kétségkívül elég jó volt ahhoz, hogy bejussunk a Q3-ba, de sajnos a 14-es kanyarban nekiütköztem a falnak. Nem volt kemény ütközés, de eltört a kormánymű és defektet kaptam.”

„Sokan súrolták a falat ezen a hétvégén, de egyedül én kaptam defektet! Nehéz hétvégénk van, mert egyszerűen nem találtam meg a tempót. A verseny is nehéz lesz, a Force India és a Toro Rosso ugyanis nagyon gyors a hosszú etapokon.”

„De nem tudhatjuk, hogy alakul, már az első kör után összekuszálódhatnak a dolgok, lehetnek biztonsági autós periódusok… Szóval pozitívnak kell maradnunk.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS