Button bízik a McLaren fejlesztéseiben - F1VILÁG.HU

Button bízik a McLaren fejlesztéseiben

HIRDETÉS

Nehéz hétvégére számít, ugyanakkor magabiztosan utazik Barcelonába a McLaren-Mercedes brit versenyzője, Jenson Button.


Nehéz hétvégére számít, ugyanakkor magabiztosan utazik Barcelonába a McLaren-Mercedes brit versenyzője, Jenson Button.

A 2009-es év világbajnoka a csapat hivatalos weboldalának nyilatkozva elmondta, nagyon bízik abban, hogy a balul sikerült Török Nagydíj után a következő versenyeken hiánytalanul használhatják majd új fejlesztéseiket, így ismét az élmezőnyben harcolhatnak majd.

„Azt hiszem, a relatíve gyenge törökországi szereplés után Spanyolországba és Monacóba sokkal pozitívabb érzésekkel utazhatunk, hiszen abban bízunk, hogy sikerült kihozni a legtöbbet a tervezett fejlesztésekből” – mondta Button.

„Törökországban újra bebizonyosodott számunkra, hogy még tanuljuk a Pirelli abroncsait, és bár a stratégia miatt értékes pozíciót veszítettünk a versenyen, azt hiszem, értékes leckét kaptunk arról, hogy miképp működjünk csapatként, miképp alakítsuk ki a taktikát és hogy hogyan hozzuk ki a legtöbbet a gumikból a pályán.”

Button hozzátette, kicsit tart is a barcelonai hétvégétől, hiszen köztudott, hogy a téli teszteken a McLaren sokat szenvedett a katalán versenypályán. A brit versenyző azonban reméli, sikerül felvenni a tempót, és a Spanyol Nagydíjat követően Monacóban is szépen helytállnak majd.

„Azt hiszem, a barcelonai hétvége érdekes lesz. Személy szerint furcsán fogom érezni magam, hiszen egy pályára térünk vissza, ahol nehéz időket éltünk át télen, ugyanakkor bízom abban, hogy az autó lehetővé teszi majd számunkra, hogy ismét az élen versenyezzünk.”

„Fontos volna, hogy újabb erős eredményt érjünk el, különösen azért, mert utána egyenesen Monte-Carlóba vesszük az irányt, tehát létfontosságú volna fenntartani a lendületet.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!