Button bízik a McLaren javítócsomagjában - F1VILÁG.HU

Button bízik a McLaren javítócsomagjában

HIRDETÉS

Jenson Button bízik abban, hogy a McLaren hétvégén bevetésre kerülő újításai meghozzák a várt sikert, és végre sikerül kilábalniuk a gödörből.


Jenson Button bízik abban, hogy a McLaren hétvégén bevetésre kerülő újításai meghozzák a várt sikert, és végre sikerül kilábalniuk a gödörből.

A McLaren brit pilótája, aki az elmúlt hat versenyen mindössze hét pontot szerzett, bízik abban, hogy csapata vadonatúj javítócsomagja meghozza a sikert, és az extra leszorítóerő, amit az generál, megoldást jelent majd a gumimelegítési problémákra.

„Minél több a leszorítóerőd, annál kevesebb a problémád más területeken” – mondta. „Ezzel sikerül megfelelő hőfokra hevíteni a gumikat, ami segíthet és újabb leszorítóerőd ad.”

„A leszorítóerő mindenben segítségedre van: megold olyan gondokat, amik másképp nem tűnnek el.”

„Azt gondolom, hogy az elmúlt időben nem voltak elég nagy fejlesztéseink, ezért is maradtunk le a versenyben ellenfeleinkkel szemben. Most itt van a várva várt javítócsomag, amitől azt várjuk, hogy visszarepítsen bennünket az élmezőnybe.”

„A hosszú etapos teljesítményünk a gyenge pontunk, efelől semmi kétségünk: ha megnézzük a gumikopást, akkor messze le vagyunk maradva a többiektől. Ez a leggyengébb területünk.”

Button bízik abban, hogy a csapat wokingi bázisán csütörtökön megtartott technikai egyeztetések eredményesek voltak, és az újítások azonnal hozni fogják a várt eredményeket, amint pályára viszik őket a pénteki szabadedzéseken.

„Természetesen sok volt a negatív beszéd, hiszen nem úgy teljesítettünk, ahogy szerettünk volna” – folytatta. „Azonban optimisták vagyunk, és izgatottan várjuk a jövőbeli versenyeket, ugyanis megérkeztek a mechanikai és aerodinamikai fejlesztéseink. Bízom abban, hogy működnek.”

„Az, hogy ez elég lesz, avagy sem, még nem tudom, de azt gondolom, hogy jó dolgok, és segíteniük kell az előrelépésben.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Button bízik a McLaren javítócsomagjában
Így áll az F1-es pontverseny az imolai hétvége után
Leclerc az F1Világnak: Különleges lesz újra azokon az utcákon versenyezni, ahol gyerekként még busszal jártam!
Norris az F1Világnak: Dolgozunk azon, hogy jobbak legyünk a lassú kanyarokban

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!