Portugál Nagydíj

Button elégedett idei teljesítményével

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Button elégedett idei teljesítményével

Ugyan Sebastian Vettel még semmit sem vesz biztosra, a McLaren versenyzője, Jenson Button biztos benne, a német versenyzőt lehetetlen meggátolni abban, hogy megvédje tavaly megszerzett világbajnoki címét.


Ugyan Sebastian Vettel még semmit sem vesz biztosra, a McLaren versenyzője, Jenson Button biztos benne, a német versenyzőt lehetetlen meggátolni abban, hogy megvédje tavaly megszerzett világbajnoki címét.

A mezőnyben csupán Buttonnak van matematikai esélye arra, hogy letaszítsa a trónról a fiatal német tehetséget: ahhoz, hogy ne Japánban dőljön el a trófea sorsa, a brit pilótának nyernie kell vasárnap úgy, hogy Vettel nem szerez egyetlen pontot sem.

Vettel nemrégiben úgy nyilatkozott, bármi megtörténhet a Forma-1-ben, így nem veszi készpénznek idei diadalát, Button szerint azonban ez pusztán egy kedves gesztus a Red Bull versenyzőjétől.

„Nagyon örülök annak, hogy azt mondja, még megnyerhetem a bajnokságot! Valószínűleg ő az egyetlen, aki így gondolja, tehát ez a dolog részemről már eldőlt” – fogalmazott a McLaren versenyzője Suzukában.

„Szerintem Sebastian egész egyszerűen nem akar erre gondolni a leintésig: elég bizsergető érzés, amikor az ember áthalad a célvonalon és megnyeri a bajnokságot. Biztos vagyok abban, hogy ez olyasvalami, amit már nagyon vár, de még nem akar erről beszélni, különösen nem előttünk.”

Button hozzátette, ugyan vajmi kevés esélye van arra, hogy világbajnok legyen 2011-ben, összességében elégedett idei teljesítményével.

„Azt gondoltam, nagyon jól vezettem abban az évben, amikor világbajnok lettem… különösen a szezon első felében. Most viszont úgy vélem, a több tapasztalatnak hála jobb versenyző vagyok.”

„Szeretnék nyerni Suzukában, hiszen Spa és Monaco mellett ez az a pálya, amely óriási kihívást jelent. Hogy gyorsak leszünk-e, vagy sem, arra még várnunk kell, de mi vagyunk az üldözők, szóval szórakoztató hétvégére számítok, és remélhetőleg oda tudjuk tenni magunkat.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!