Button fékproblémákkal küzdött az időmérőn

Jenson Button számára nem volt tökéletes az időmérő edzés annak ellenére sem, hogy idén először mindkét McLaren bejutott a Q2-be.


Jenson Button számára nem volt tökéletes az időmérő edzés annak ellenére sem, hogy idén először mindkét McLaren bejutott a Q2-be.

Button elmondta, fékproblémái jelentkeztek a kvalifikáció során, ami jelentősen befolyásolta teljesítményét – a gondok okát egyelőre még nem tudják, azonban a brit bízik benne, hogy nincsenek komoly bajok az autóval.

„Eléggé frusztráló, ha az időmérőn fékproblémáid vannak. Minden egyes alkalommal, amikor az 1-es kanyarban fékeztem, masszívan balra húzott az autó, pedig újonnan építettük be.”

„Meg kell találnunk ennek az okát, remélem, hogy nem komoly, mert a parc fermé-szabályok miatt csak korlátozottan nyúlhatunk hozzá az autóhoz.”

Button a fékproblémái miatt ugyan nem tudott tökéletes gyorskört teljesíteni, bízik benne, hogy holnap megfelelő lesz a tempójuk a versenyen – eddig úgy tűnik, a fejlesztések beváltak.

„De a Forma-1-ben mindig előre kell nézni: úgy gondoljuk, hogy a versenyen eléggé versenyképesek lehetünk a fejlesztések miatt. Mindkét autónk túljutott a Q1-en, ez egy nagy lépés. A versenytempónk jó volt tegnap, ez bátorságot ad számunkra a versenyre.”

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!