Élő tudósítás: Ez történik Silverstone-ban!

  F170

Button Grosjeant hibáztatja a felelőtlen manőverért

A Magyar Nagydíj egyik központi figurája Romain Grosjean volt, akit Jenson Button a koccanásukért teljes mértékben felelősnek tart.


A Magyar Nagydíj egyik központi figurája Romain Grosjean volt, akit Jenson Button a koccanásukért teljes mértékben felelősnek tart.

A Lotus francia pilótája a 6-os, 7-es kanyarban lévő sikánnál előzte meg Buttont, de közben összeértek, és a francia a kerékvetőket kikerülve tudott csak továbbhajtani.

„Megyek a versenybírákhoz az ügy miatt, de szerintem teljesen egyértelmű volt, már nem tudtam volna jobban balra húzódni. Ennyi.”

„Hacsak nem a fűre kellett volna mennem, ahol nem igazán akarok fékezni egy kanyar előtt, és az ütközést ő sem tudta elkerülni. Nem is vettem észre, milyen szűk itt a pálya…”- mérgelődött Button, aki egyébként Grosjeanhoz hasonlóan folytatni tudta a versenyt, mivel csak a kerekeik értek össze.

„Sokkal rosszabbul is elsülhetett volna. Mindkettőnk versenye véget érhetett volna. Szerencsés vagyok. Az autónk is masszív.”

„Nem tudom mit gondolt, illetve gondolkodott-e egyáltalán ott akkor abban a pillanatban”- mondta az egyébként a hetedik helyen célba érő Button.

A versenybírák még vizsgálják az incidenst. Grosjean a verseny alatt már kapott egy bokszutca áthajtásos büntetést, amiért Felipe Massa előzése közben elhagyta a pályát.

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS