Button mégis rajthoz állhat jövőre

Könnyen lehet, hogy 2017-ben mégis látjuk versenyezni a McLaren világbajnok versenyzőjét, Jenson Buttont – igaz, nem a Forma-1-ben.


Könnyen lehet, hogy 2017-ben mégis látjuk versenyezni a McLaren világbajnok versenyzőjét, Jenson Buttont – igaz, nem a Forma-1-ben.

A brit versenyző még az Olasz Nagydíjat megelőzően jelentett be, hogy a következő szezonban nem lesz ott az F1-es rajtrácson, noha nyitva hagyta a lehetőségét annak, hogy egy évvel később, 2018-ban ismét versenyezzen a száguldó cirkuszban.

Button saját bevallása szerint leginkább pihenéssel szeretné tölteni a jövő évet, olyan dolgokat szeretne csinálni, melyekre korábban nem volt ideje – a minap pedig úgy nyilatkozott, nem kizárt, hogy azért némi versenyzés is szóba jöhet majd.

„Szeretnék több időt tölteni a barátaimmal, a családommal, és más dolgokat csinálni. Imádom a triatlont, és az is lehet, hogy valahol máshol versenyzem majd, például a ralikrosszban vagy a japán Super GT-ben” – fogalmazott a 2009-es év Forma-1-es bajnoka.

„Számos opció van, és épp emiatt izgalmas, mert jövőre végre úgy szervezhetem az életemet, ahogy én akarom. Szerződésem van arra, hogy 2018-ban versenyezzek a McLarennel, ha a csapat is úgy akarja, és én is úgy érzem, hogy ezt szeretném.”

„17 éve vezetek Forma-1-es autókat, felnőtt életem egészét ez tette ki, szóval szeretnék most úgy élni egy évet, hogy nem ez határozza meg a mindennapjaimat.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS