Button megsérült, de nincs komoly baj

Jet-skizés közben kisebb sérülést szenvedett, ám rajthoz állhat a hétvégi Brit Nagydíjon a McLaren-Mercedes brit versenyzője, Jenson Button.


Jet-skizés közben kisebb sérülést szenvedett, ám rajthoz állhat a hétvégi Brit Nagydíjon a McLaren-Mercedes brit versenyzője, Jenson Button.

A 31 éves versenyzőnek Goodwoodban lett volna jelenése szombaton, ahol a wokingi gárda 2008-as versenyautójával bemutatózott volna, egy térdsérülés miatt azonban kénytelen volt kihagyni a fesztivált – legalább is ami a forma-1-es köröket illeti.

Button még a hét elején a BBC-vel forgatott Londonban, ám jet-skizés közben megütötte a térdét, ami jobbnak látták, ha nem vezeti az F1-es betontorpedót Goodwoodban.

„Jenson a McLaren utcai autóját, az MP4-12C-t, valamint az MP4-12C GT3 kódjelet viselő modellt vezette Goodwoodban” – árulta el a McLaren szóvivője az Autosportnak.

„Nem vezette a McLaren F1-es versenygépét, ennek azonban csupán elővigyázatossági okai voltak, miután egy kisebb dudor keletkezett a térdén, miután megütötte azt egy londoni eseményen. De nem sántít, és harcra kész lesz Silverstone-ban, mint mindig.”

A 2009-es év legjobbja sem tulajdonított komoly jelentőséget a történteknek, és mindent megtesz azért, hogy hazai közönsége előtt tökéletes állapotban gurulhasson pályára.

„Egy kicsit fáj és semmi értelme megterhelni, szóval szeretnék rápihenni egy kicsit a silverstone-i verseny előtt, ez az egyetlen ok [amiért nem vezette az F1-es versenyautót]” – mondta Button.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!