Friss hírek

Button nem akarja elhagyni a Forma-1-et

Jenson Button kijelentette, hogy nem érdeklődik más sorozatok iránt, csakis a Forma-1-ben látja jövőjét, jóllehet egyelőre még nincs szerződése 2015-re.


Jenson Button kijelentette, hogy nem érdeklődik más sorozatok iránt, csakis a Forma-1-ben látja jövőjét, jóllehet egyelőre még nincs szerződése 2015-re.

Az egykori világbajnok többször is jelezte már, hogy maradni szeretne a McLarennél, miután jelenelgi szerződése az év végén lejár csapatával, ám a vezetőség továbbra sem ajánlott sem neki, sem csapattársának, Kevin Magnussennek szerződést 2015-re.

Hirdetés
 

Mivel Button a vártnál gyengébben teljesít az idei évben, egyesek úgy vélik, jobban tenné, ha más szériák iránt is nyitott lenne a jövő évre, de maga az érintett kijelentette, hogy nem szeretne kategóriát váltani.

„Jelenleg csakis a Forma-1 érdekel” – mondta.

„Lehet egy nehéz napod, fájhat a dolog, mert versenyképes akarsz lenni és harcolni akarsz, aztán van egy elfogadható időmérőd és ismét visszatérsz a rendes kerékvágásba. Örökké versenyezni akarsz. A Forma-1-ben vannak hullámhegyek és hullámvölgyek, de ezt kezelni kell tudni.”

„Már hosszú ideje így élem az életem, és ezt folytatni szeretném. Fiatal vagyok és gyors, ráadásul élvezem, amit csinálok, nem akarok ezen változtatni.”

A McLaren ügyvezetője, Eric Boullier elmondta, hogy a wokingi alakulat „jelenleg elégedett versenyzői felállásával”.

„Jenson tudja, hogy a legfontosabb, hogy a lehető legtöbb pontot begyűjtse. Semmit nem kell már bizonyítania, hiszen egy világbajnokról beszélünk, aki számos versenyt nyert a McLarennek.”

„Azt gondolom, hogy ugyanakkor reálisan kell látnunk a dolgokat, mert néhány évente frissítenünk kell a felállásunkat, és minden időben a legjobb versenyzőket kutatjuk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!