Friss hírek

Button nem érti, mit képzelt Hamilton

Jenson Button értetlenül áll Lewis Hamilton vakmerő vezetési stílusa előtt, miután összeértek a Német Nagydíjon.


Jenson Button értetlenül áll Lewis Hamilton vakmerő vezetési stílusa előtt, miután összeértek a Német Nagydíjon.

Hamilton Mercedese összeért Button McLarenjével a visszafordítóban, miközben előbbi próbálta áthámozni magát a mezőnyön a szombati időmérőn történt balesetét követően.

Mindketten folytatni tudták a körözést, azonban Hamilton első szárnyvéglapja megsérült.

A Mercedes pilótája később elnézést kért egykori csapattársától egy kézmozdulattal, de elmondta, hogy azt gondolta, Button el fogja engedni.

„Volt egy kisebb koccanásom Jensonnal, de azt gondoltam, hogy el fog engedni. Rosszul ítéltem meg a helyzetet” – mondta Hamilton a futam után.

Button azonban értetlenül áll a történtek előtt.

„Miért is engednénk el bárkit is?” – tette fel a költői kérdést. „Nem tudom, hogy észrevették-e, de nagyon sok versenyző használja ezt az ívet, hogy jobb legyen a kigyorsítás a kanyar után.”

„Azt gondolom, hogy a probléma az volt Lewisszal, hogy arra számított, hogy el fogom engedni. Nem hiszem, hogy én voltam az egyetlen versenyző a mai napon, akivel összeért. Furcsa, hogy ha ennyivel gyorsabb az autód, hajlamos vagy azt gondolni, hogy nem is kell harcolnod, mindenki félreáll előled.”

„A hátsó kerekemnek hajtott, nem is tudok mást mondani. Azért vagyok itt, hogy a saját versenyemet fussam. Nagyon unalmas lenne, ha mindenki elengedné, miközben hámozza át magát a mezőnyön.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Exkluzív információk: a Hungaroringről jelentkezünk!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!