Button nem tervezi a csapatváltást - F1VILÁG.HU

Button nem tervezi a csapatváltást

HIRDETÉS

Jenson Button elmondta, nem tervezi, hogy elhagyja a Honda Racing istállót, noha a japán alakulat borzalmasan kezdte az idei évet.

Jenson Button elmondta, nem tervezi, hogy elhagyja a Honda Racing istállót, noha a japán alakulat borzalmasan kezdte az idei évet.

A brit versenyző a tavalyi évben megszerezte oly régóta várt első futamgyőzelmét a Magyar Nagydíjon, és a tavalyi szezon utolsó felében ő gyűjtötte be a legtöbb pontot a mezőnyben. Mindezek ellenére Button idén még egyetlen pontot sem szerzett, és eddigi legjobb eredménye egy 12. hely az elmúlt négy versenyt követően.

A Honda gyenge szereplése miatt egyesek úgy gondolják, hogy Button az év végén elhagyta csapatát, azonban a brit versenyző elmondta, nem tervezi a csapatváltást a közeljövőben.

“Rengeteg pletyka lát napvilágot rólam az elmúlt időben, ami nem rossz végül is” – mondta Button a Press Associationnak adott nyilatkozatában. “Sokan nevetnek, mikor a csapatváltás kerül szóba velem kapcsolatban, és azt mondják, maradnod kellene saját csapatodnál. Aztán egy évvel később ugyanezek az emberek azt mondják, menned kellett volna, bár ez inkább nevettet engem.”

“Viszont nem megyek sehova, maradok a csapattal” – erősítette meg Button, aki szerint a Hondának minden eddiginél keményebben kell dolgoznia, hogy kilábaljon a bajból.

“A tavalyi év vége nagyon jól sikerült számunkra. Azonban mikor egy új autót épít az ember, és rossz irányba kezdi meg a munkát, vagy nincsenek megfelelő emberek a megfelelő helyen, akkor nehéz a dolga. Ez a helyzet az idei autóval is. Sokat javítottunk már rajta, de még keményen kell dolgoznunk. Bizonyosságot kel szereznünk arról, hogy az itt dolgozók jól végzik a dolgukat. Fontos, hogy jó irányba haladjon a munka, mert ez a siker kulcsa.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!