Button: Sajnálom, hogy nem állhattam fel a dobogóra

A harmadik helyről rajtolva negyedikként ért célba hazai versenyén, a Brit Nagydíjon a McLaren versenyzője, Jenson Button.


A harmadik helyről rajtolva negyedikként ért célba hazai versenyén, a Brit Nagydíjon a McLaren versenyzője, Jenson Button.

A mezőny legrutinosabb versenyzője a futam utolsó szakaszában üldözőbe vette a harmadikként célba érő Daniel Ricciardót is, előznie azonban végül nem sikerült.

Button elárulta, bár elégedettnek kell lenniük a mai eredménnyel, kissé csalódott, hogy nem állhatott dobogóra.

„8 tizedmásodperccel maradtam le a dobogóról, az nem sok!” – mondta a 2009-es év legjobbja.

„Mindent beleadtam. Viszont nem könnyű a helyzet, amikor a versenymérnököd azt mondja a füledre, hogy adj bele mindent, viszont spórolj az üzemanyaggal is.”

„De nem rossz ez a negyedik hely, szóval elégedettnek kell lennünk. Előrelépést tettünk, és örülnünk kell a pontoknak.”

Button hozzátette, annak mindenképpen örül, hogy a versenyt korábbi csapattársa, egyben honfitársa, Lewis Hamilton nyerte meg.

„A verseny előtt azt mondtam, ha én nem nyerhetek, nyerjen Lewis. Csak csalódott vagyok amiatt, hogy nem állhattam ott mellette a dobogón.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS