Orosz Nagydíj

Ne maradj le! Ez történik az Orosz Nagydíj helyszínén, Szocsiban!

Button szerint erős lesz a McLaren hétvégén

A McLaren versenyzője, Jenson Button biztos benne, csapata rendkívül versenyképes lesz a hétvégi Szingapúri Nagydíjon, így reméli, újra a győzelemért harcolhat majd.


A McLaren versenyzője, Jenson Button biztos benne, csapata rendkívül versenyképes lesz a hétvégi Szingapúri Nagydíjon, így reméli, újra a győzelemért harcolhat majd.

A wokingi alakulat rendkívül formában versenyzett az elmúlt időszakban: Magyarországon, Belgiumban és Olaszországban is nyerni tudott.

Bár a McLaren versenyautói Valenciában és Monacóban nem voltak túl versenyképesek, Button reméli, hogy sikerült megfelelő előrelépéseket tenni ahhoz, hogy Szingapúrban más legyen a helyzet.

„Az autó nagyszerűen működött a közelmúltban” – mondta a 2009-es év világbajnoka.

„Ez nyilván egy teljesen más pálya, sokkal több leszorítóerőre van szükség, de az autó Magyarországon is jól ment, illetve Hockenheimben is. Monacóban nem fogtunk ki jó napot, de azóta sokat javult az autó, szóval semmi okunk arra, hogy azt feltételezzük, nem leszünk jók itt.”

„Csalódottak lennénk, ha nem teljesítenénk jól a hétvégén. Az elmúlt néhány versenyhétvégén az időmérőn és a futamon is versenyképesek voltunk, ez pedig kulcsfontosságú volt a győzelmek szempontjából.”

A 32 esztendős versenyző hozzátette, csapattársa, Lewis Hamilton hungaroringi győzelme a bizonyíték arra, hogy a júliusi Német Nagydíjon pályára vitt újítások versenyképesebbé tették autójukat.

„Mióta Németországban pályára vittük a fejlesztéseket, volt egy második helyezésünk és három győzelmünk, ez pedig bizonyítja, hogy jó kis újítások voltak azok. Sikerült sokkal jobban megértenünk az autót, mint az év elején.”

„A gumikat még nem ismertük ki teljesen, a következetlenség még megvan, de az autóval kapcsolatos érzéseim nagyon jók.”

„Magyarországon jól ment Lewis alatt az autó a lassú kanyarokban. Reméljük, hogy ezúttal is jó lesz majd a kerékvetőkön. Ami lenyűgözött minket Monzában, az a kerékvetők használata, márpedig ez elég fontos dolog itt.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS