Friss hírek

Button úgy érzi, befoghatják a Ferrarit és a Red Bullt

Jenson Button úgy gondolja, hogy csapata képes lesz harcba szállni a Ferrarival és a Red Bullal a hétvégén megrendezésre kerülő Ausztrál Nagydíjon, ugyanis a félig utcai pálya sokkal jobban fekszik majd autójuknak.Jenson Button úgy gondolja, hogy csapata képes lesz harcba szállni a Ferrarival és a Red Bullal a hétvégén megrendezésre kerülő Ausztrál Nagydíjon, ugyanis a félig utcai pálya sokkal jobban fekszik majd autójuknak, mint a szezonnyitónak helyet adó bahreini aszfaltcsík.

A McLaren képtelen volt felvenni a versenyt az említett két csapattal Bahreinben, ahol Lewis Hamilton a harmadik, Button pedig csak a hetedik helyet szerezte meg, ám a brit világbajnok szerint a hétvégén más lesz a helyzet, és eredményesebbek lesznek Melbourne-ben.

„Hogy miért gondolom ezt? Mert tudom” – mondta Button kedden, a Vodafone rendezvényén Melbourne-ben.

„A pálya alacsony leszorító erőt követel meg, és ez feküdni fog nekünk, ezért már alig várom, hogy versenyezhessünk. Úgy gondolom, hogy egy sokkal jobb versenyünk lesz. Izgatott vagyok, és nem lennék az, ha nem gondolnám azt, hogy az autó kiváló.”

Arra a kérdésre, hogy mi jelenti a legnagyobb fenyegetést számukra a hétvégén, a brit pilóta a következőket mondta: „Azt gondolom, hogy a Ferrari és a Red Bull, hiszen mindkét csapat hihetetlenül gyors volt Bahreinben.”

„Azonban biztos vagyok abban, hogy jóval közelebb leszünk egymáshoz ezen a hétvégén, hiszen ez a pálya sokkal jobban fekszik az autóinknak. Mind Lewis, mind jómagam kiváló versenyeket teljesítettünk itt a múltban, így nem hiszem, hogy bármi gond lehetne.”

„Optimistán tekintek a hétvégére, mert meg vagyok győződve arról, hogy sokkal jobban fogunk teljesíteni, mint a szezonnyitón, és minden esélyünk meglesz arra, hogy harcba szálljunk a győzelemért a Red Bullal, és a Ferrarival.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Exkluzív információk: a Hungaroringről jelentkezünk!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!