Cáfol a menedzser, Alonso nem írt alá a McLarenhez

Nem tulajdonított komoly jelentőséget a McLarennel kapcsolatos pletykáknak Fernando Alonso menedzsere, Luis Garcia Abad.


Nem tulajdonított komoly jelentőséget a McLarennel kapcsolatos pletykáknak Fernando Alonso menedzsere, Luis Garcia Abad.

A spanyol versenyző iránt az elmúlt hónapokban élénken érdeklődött a wokingi gárda, a hírek szerint pedig nem kizárt, hogy Alonso 2015-ben már ismét a patinás alakulat színeiben versenyezhet a Forma-1-ben.

A Daily Mail című brit lap szerint a McLaren csapatfőnöke, Martin Whitmarsh készen áll arra, hogy tárgyalásokba kezdjen a kétszeres világbajnokkal. A brit csapat 2015-ben már a Honda erőforrásaival versenyez a Forma-1-ben, a japánok pedig szeretnék Alonsót a McLarennél látni.

A Ferrari versenyzőjének menedzsere, Luis Garcia Abad azonban elárulta, nem igazak azok a hírek, melyek szerint a 32 esztendős versenyző már meg is állapodott a wokingi alakulattal.

„Amit önök mondanak, az egy Forma-1-es fikció” – mondta Abad a spanyol Marca rádiónak nyilatkozva.

„Nem lehet két aláírt szerződése egy versenyzőnek, hiszen, amikor aláír egyet, értesíteni kell a szerződéseket felügyelő szervezetet. Szóval technikailag lehetetlen.”

„Egy nem aláírt megállapodás pedig nem megállapodás.”

Amikor a szakember arról kérdezték, Alonso kitölti-e 2016-ig szóló szerződését a Ferrarinál, így felelt: „Fernando a sajtótájékoztatókon több nyelven is kifejtette már, hogy így lesz.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS