Friss hírek

Cáfol a menedzser, Alonso nem írt alá a McLarenhez

Nem tulajdonított komoly jelentőséget a McLarennel kapcsolatos pletykáknak Fernando Alonso menedzsere, Luis Garcia Abad.


Nem tulajdonított komoly jelentőséget a McLarennel kapcsolatos pletykáknak Fernando Alonso menedzsere, Luis Garcia Abad.

A spanyol versenyző iránt az elmúlt hónapokban élénken érdeklődött a wokingi gárda, a hírek szerint pedig nem kizárt, hogy Alonso 2015-ben már ismét a patinás alakulat színeiben versenyezhet a Forma-1-ben.

A Daily Mail című brit lap szerint a McLaren csapatfőnöke, Martin Whitmarsh készen áll arra, hogy tárgyalásokba kezdjen a kétszeres világbajnokkal. A brit csapat 2015-ben már a Honda erőforrásaival versenyez a Forma-1-ben, a japánok pedig szeretnék Alonsót a McLarennél látni.

A Ferrari versenyzőjének menedzsere, Luis Garcia Abad azonban elárulta, nem igazak azok a hírek, melyek szerint a 32 esztendős versenyző már meg is állapodott a wokingi alakulattal.

„Amit önök mondanak, az egy Forma-1-es fikció” – mondta Abad a spanyol Marca rádiónak nyilatkozva.

„Nem lehet két aláírt szerződése egy versenyzőnek, hiszen, amikor aláír egyet, értesíteni kell a szerződéseket felügyelő szervezetet. Szóval technikailag lehetetlen.”

„Egy nem aláírt megállapodás pedig nem megállapodás.”

Amikor a szakember arról kérdezték, Alonso kitölti-e 2016-ig szóló szerződését a Ferrarinál, így felelt: „Fernando a sajtótájékoztatókon több nyelven is kifejtette már, hogy így lesz.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!