Cáfolja az Aston Martin, hogy ajánlatot tett Alonsónak - F1VILÁG.HU

Cáfolja az Aston Martin, hogy ajánlatot tett Alonsónak

HIRDETÉS
Az Aston Martin Forma-1-es csapata cáfolta azokat a pletykákat, melyek szerint nemrég ajánlatot tettek Fernando Alonsónak arra, hogy 2022-ben csatlakozzon az istállóhoz.
Fernando Alonso Alpine

A Holland Nagydíj helyszínén, Zandvoortban terjedt el annak híre, hogy az Aston Martin tulajdonosa, Lawrence Stroll megkörnyékezte Alonsót, és arra kérte, hagyja ott az Alpine csapatát a silverstone-i istálló kedvéért.

Csak olyan volt a tűzre, hogy a nyári szünetben Stroll együtt ebédelt Alonso menedzserével, Flavio Briatoréval.

Mindez még azt megelőzően történt, hogy az Alpine csapata megegyezett Alonsóval arról, hogy 2022-ben is közösen folytatják a Forma-1-ben. Az Aston Martin viszont egyelőre még nem jelentette be, hogy Sebastian Vettel jövőre is az istállónál marad-e.

A legfrissebb hírek szerint viszont a csapat hamarosan megállapodik a német versenyzővel, Zandvoortban pedig cáfolták, hogy megkörnyékezték Alonsót.

„Lawrence Stroll nem ajánlott fel ülést Fernando Alonsónak, ahogy bizonyos médiorgánumok azt lehozták” – fogalmazott a csapat szóvivője.

„Lawrence együtt ebédelt Flavio Briatoréval Szardínián a nyári szünetben. Lawrence és Flavio barátok. Az évek során többször ebédeltek már együtt Szardínián.”

Az Aston Martin csapatát irányító Otmar Szafnauer Hollandiában azt mondta, a következő hetekben meg szeretne állapodni Vettellel.

„Van egy folyamat, amin keresztül megyünk a szerződésünknek megfelelően. Bár nem szeretek a részletekről beszélni, vannak benne határidők. Ezek pedig a következő pár hétben válnak aktuálissá, és amint túl vagyunk rajtuk, biztosan megtesszük majd a szükséges bejelentéseket.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!