Ne maradj le! Kövesd a Spanyol Nagydíj eseményeit az F1Világ Paddockban!

  Friss hírek
Next
Prev

Carey: Nagyon fontos számunkra a Német Nagydíj

Hungaroring_2017_F1_19

Chase Carey szeretné, ha továbbra is rendezne Németország Forma-1-es futamokat, és azt is elárulta, miért imponál neki a Vettel és Hamilton közötti harc.

Esélyes, hogy a következő szezonban már nem láthatjuk a Német Nagydíjat a versenynaptárban, de a Forma-1 első embere nem hagyná ezt annyiban.

Azon vagyunk, hogy Németországban legyenek még futamok. Hockenheim egy fontos pálya, és Németország az egyik legnagyobb autógyártó ország, amely ráadásul hatalmas rajongótáborral rendelkezik. Úgyhogy nagyon fontos számunkra, de olyan partnerekre is szükségünk van, akik szintén szeretnének itt futamokat rendezni. És épp azon dolgozunk, hogy megtaláljuk ezeket a partnereket.” – mondta Carey, aki persze kitért a világbajnoki cím harcára is.

A mai Forma-1-nek az a nagy előnye, hogy van két csapat, akik egymással harcolnak. Pont, mint a futballban. De nem csupán a csapatok küzdenek egymással, hanem a versenyzők is. Főképp akkor, amikor két ilyen karakter mérkőzik meg egymással, mint amilyen Vettel és Hamilton.”

A Vettel és Hamilton közti harc éppen akkora, mint a McEnroe és Connors közötti. Mindent belead mindkét klasszis, és a céljuk ugyanaz: az ötödik világbajnoki cím.” – tette hozzá.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!