Friss hírek

Correa már tudja: Hubert meghalt a szörnyű balesetben

Hosszú ideig tart majd a horrorisztikus Forma-2-es balesetben megsérült Juan Manuel Correa felépülése – a fiatal versenyzőt nemrég megoperálták, továbbra is az intenzív osztályon ápolják.

Correa volt az, aki múlt szombaton, Belgiumban a Forma-2 főversenyén hatalmas tempóval eltalálta a gumifalról visszapattanó Anthoine Hubert versenyautóját. Hubert olyan súlyosan megsérült, hogy életét a gyors orvosi beavatkozás sem tudta megmenteni.

Correát súlyos sérülésekkel – kettős lábtöréssel és gerincsérüléssel – a liége-i kórházba szállították, ahol megoperálták.

Hétfőn újabb közleményt adtak ki vele kapcsolatban: állapota továbbra is „stabil” a vasárnap délelőtti hosszadalmas operációt követően”, mely során mindkét lábán a töréseket próbálták helyrehozni.

„Juan Manuel még legalább 24 óráig az intenzív osztályon marad, hogy állapotát folyamatosan monitorozni tudja az orvosi csapat” – áll a közleményben.

Correát már felébresztették a mélyaltatásból, és már közölték is vele a szörnyű hírt: a balesetben szintén érintett Huber életét veszítette.

„Szülei a kórházi ágya mellett megerősíthetik, hogy teljes mértékben tisztában van azzal, ami Spa-Francorchamps-ban történt szombaton, támogatást nyújtanak gyermeküknek, akin a szomorúság uralkodik most.”

„Juan Manuel és családja nagyon hálás a rajongók üzeneteiért. Amint sérüléseit stabilizálták, az orvosok döntik majd el, hogy mikor tudják visszaszállítani az Egyesült Államokba légi úton, ahol folytatni tudja majd hosszú rehabilitációs programját.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!