Friss hírek

Csak decemberben jelenti be versenyzőit a McLaren

Leghamarabb december elején jelenti be a McLaren csapata, milyen versenyzőfelállással vág neki a 2015-ös Forma-1-es bajnokságnak.


Leghamarabb december elején jelenti be a McLaren csapata, milyen versenyzőfelállással vág neki a 2015-ös Forma-1-es bajnokságnak.

A legfrissebb hírek szerint a wokingi gárda megállapodott már Fernando Alonsóval, a csapat azonban addig nem akarja bejelenteni a spanyol érkezését, amíg nem dönt arról, Jenson Button, avagy Kevin Magnussen lesz-e a kétszeres világbajnok csapattársa.

A McLaren kedden közleményt adott ki, ebben azt írja, a hétvégi Abu Dhabi Nagydíjon nem akarja megzavarni versenyzőit ezzel a témával, így leghamarabb decemberben tesznek bejelentést a jövő évet illetően.

„A megfelelő versenyzőpáros kiválasztása nagyon fontos folyamat egy Forma-1-es csapat számára, éppen ezért precíz és mélyreható analízist igényel” – áll a kommünikében.

„Nálunk most épp ez zajlik, és azért, hogy ne zavarjuk meg a csapatot a bajnokság utolsó hétvégéjén céljának elérésében – ami a lehető legjobb eredmény megszerzése –, úgy döntöttünk, hogy leghamarabb csak december 1-jén, hétfőn hozunk végleges döntést.”

A McLaren azt is bejelentette, az Abu Dhabi Nagydíjat követő kétnapos teszten már Honda-motoros tesztautóját viszi pályára.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek