Csak később dönt Webber utódjáról a Red Bull - F1VILÁG.HU

Csak később dönt Webber utódjáról a Red Bull

HIRDETÉS

Csak a szezon későbbi szakaszában hoz döntést a Red Bull Racing csapata arról, ki lesz Sebastian Vettel csapattársa a 2014-es évadban.


Csak a szezon későbbi szakaszában hoz döntést a Red Bull Racing csapata arról, ki lesz Sebastian Vettel csapattársa a 2014-es évadban.

A gárda rutinos versenyzője, Mark Webber csütörtökön délelőtt jelentette be, hogy az idei szezont követően nemcsak a Red Bull Racingnek, hanem a Forma-1-nek is búcsút int, hiszen jövőre már a Porsche színeiben folytatja a vállalat motorsport-programjában.

Nem sokkal dél után a Red Bull Racing hivatalos közleményben reagált az ausztrál pilóta döntésére: a csapat hálás a Webber által elvégzett munkáért, és minden jót kíván pilótájának a jövőre nézve.

„Meggyőződésem, hogy Mark hosszasan végiggondolta a dolgokat, mielőtt meghozta ezt a kétségkívül nagyon nehéz döntést” – mondta Christian Horner.

„Igazán nagyszerű eredményeket ért el a Forma-1-ben, és biztos vagyok abban, hogy keményen fogja nyomni a továbbiakban is, és építeni fog sikereire a szezon végéig. Támogatjuk Markot döntésében, olyasvalaki ő, aki nagyban hozzájárult a csapat munkájához azóta, mióta 2007-ben csatlakozott hozzánk.”

„A legjobbakat kívánjuk neki pályafutása következő szakaszához.”

A Red Bull által kiadott kommüniké kiemeli, csupán a bajnokság későbbi felében hoznak döntést arról, ki váltja majd az idény végén távozó ausztrált. Az esélyesek között szerepel Kimi Räikkönen, Jean-Eric Vergne és Daniel Ricciardo neve is.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!