Friss hírek

Csapata elárulta, milyen napirendje lesz Tsunodának Olaszországban

Nem alakult könnyen a Forma-1-es idénykezdet az AlphaTauri újonca, Yuki Tsunoda számára, a Red Bull ezért úgy döntött, Olaszországba költözteti a japán pilótát.

A Forma-2-es sorozatban elért eredményei után Tsunoda nagy reményekkel érkezett meg az F1-be, és bár a szezonnyitó hétvége biztatóan alakult Bahreinben, azóta sok hibát elkövetett, és nem igazán jöttek az eredmények.

A Red Bull ezért úgy döntött, Tsunoda Olaszországba költözik, hogy szorosabban együtt tudjon dolgozni az AlphaTauri csapatával.

Hirdetés
 

Franz Tost, az istálló csapatfőnöke Bakuban elárulta, pontosan milyen napirendje lesz majd a fiatal tehetségnek Faenzában.

„A napi rutin egyszerű. Reggel 9 körül az edzőteremben kell lennie 9:30-ig, vagy 10 óráig. Aztán 10:30-tól 11:30-ig, vagy 12 óráig a mérnökökkel lesz. Kora délután pedig angolórára megy” – fogalmazott a szakember.

„Utána ismét összeül a mérnökökkel, majd még egyszer lemehet az edzőterembe újabb 2 órára. Aztán mehet aludni. Egyszerű.”

„Egyfajta ajándék, hogy Angliából Olaszországba mehet. Először is, csodás az időjárás, fantasztikus a konyha, kedvesek az emberek” – mondta viccelődve Tost.

„Ettől eltekintve pedig meglesz a lehetősége arra, hogy szorosan együttműködjön a csapattal, a mérnökökkel, hiszen még sokat kell tanulnia. És mindig Olaszországba akart jönni a téli hónapokban. Akkor viszont úgy döntöttünk, hogy Angliában kellene maradnia – most viszont jön Olaszországba. Örülünk, hogy ilyen közel lesz hozzánk, és mindent jobban kontroll alatt tudunk tartani.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Csapata elárulta, milyen napirendje lesz Tsunodának Olaszországban
Horner állítja, nem szegett szabályt a Red Bull
Hamilton a leggyorsabb a szingapúri nyitóedzésen!
Sajtóhír: De Vries aláírt az AlphaTaurihoz!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!