Verstappen vs. Ocon

Csapatnevet változtatott a Ferrari

Fotó: Scuderia Ferrari
Fotó: Scuderia Ferrari
Néhány változás található a legfrissebb 2019-es F1-es nevezési listán: a Ferrari és a Racing Point mellett is újdonságokat láthatunk.

A Ferrari idén „Scuderia Ferrari Mission Winnow” néven mutatkozott be, az előző nevezési listán is így szerepelt, most azonban változás látható a legfrissebb verzióban: az istálló csendben módosította a nevét, és már csak Scuderia Ferrariként láthatóak.

A Philip Morris dohánygyártó által létrehozott projekt, a Mission Winnow tavaly, a Japán Nagydíj előtt került fel az autóra, azonban ezzel nem állt szándékukban a dohánytermékeiket reklámozni. A cég füstmentes technológiákat kezdett kidolgozni, ehhez kapcsolódik az új almárkájuk is. 

Azonban ausztrál egészségügyi szervezetek – ahol a szezonnyitót is rendezik – és az Európai Unió is jelezte, vannak fenntartásaik a reklámmal kapcsolatban. 

A Ferrari hivatalosan nem kommunikálta a változást, így csak valószínűsíthető, hogy vagy elővigyázatosságból változtattak, vagy a fenti felek kérték a módosítást.

A Ferrari mellett a Racing Pointnál is megjelent egy új információ: az erőforrásuk a „BWT Mercedes” elnevezést kapta. 

 

Kapcsolódó cikkek

Mercedes: A Ferrari autójával nincs gond, csak a beállításokkal

A Mercedes motorsport-igazgatója, Toto Wolff azt gyanítja, a Ferrari azért küszködött az évadnyitó Ausztrál Nagydíjon, mert rossz irányba indult el az autó beállításaival. A szakember szerint a maranellóiak idei versenyautója nagyon erős lesz a bajnokság további részében.

Friss hírek