Csütörtökön döntenek a Miami Nagydíjról

Fotó: Pirelli
www.sutton-images.comFlag at Formula One World Championship, Rd16, United States Grand Prix, Preparations, Austin, Texas, USA, Wednesday 21 October 2015., USAGP2017
Egy lépéssel közelebb kerülhet a megvalósuláshoz a Miami Nagydíj: a város csütörtökön tart bizottsági ülést az F1-es verseny jövőjével kapcsolatban.

Korábban arról is szó volt, hogy akár már idén, 2019-ben is megrendezhetik a Miami Nagydíjat, azonban az idő hiányára hivatkozva a Forma-1 lemondott az idei versenyről – azonban jelezték, a döntés csak ideiglenes, és 2020-ban szeretnének futamot rendezni. 

A tervek pontosítása érdekében a pályának még időre volt szüksége, és az elmúlt néhány hónapban szorosan együtt dolgoztak a Forma-1 vezetőségével annak érdekében, hogy előmozdítsák a projektet. 

Miami városában március 28-án, csütörtökön tartanak ülést, ahol a város bizottsága a verseny jövőjéről fog szavazni. 

Ross Brawn, az F1 sportigazgatója szerint még dolgozni kell a terveken, azonban a jövőben szeretnék elvinni a Forma-1-et Miamiba is. 

„Nem gondolom, hogy sikerült ezt a megállapodást nyélbe ütnünk, de továbbra is próbálkozunk” – nyilatkozta Brawn. „De azt hiszem, Miami továbbra is egy izgalmas pálya a híddal. Nagyon látványos helyszín.” 

Maradj még, olvasd el ezeket is!

 

 

Kapcsolódó cikkek

Friss hírek

 

 

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!