Csütörtökön döntenek a Miami Nagydíjról

Fotó: Pirelli
www.sutton-images.com Flag at Formula One World Championship, Rd16, United States Grand Prix, Preparations, Austin, Texas, USA, Wednesday 21 October 2015., USAGP2017
Egy lépéssel közelebb kerülhet a megvalósuláshoz a Miami Nagydíj: a város csütörtökön tart bizottsági ülést az F1-es verseny jövőjével kapcsolatban.

Korábban arról is szó volt, hogy akár már idén, 2019-ben is megrendezhetik a Miami Nagydíjat, azonban az idő hiányára hivatkozva a Forma-1 lemondott az idei versenyről – azonban jelezték, a döntés csak ideiglenes, és 2020-ban szeretnének futamot rendezni. 

A tervek pontosítása érdekében a pályának még időre volt szüksége, és az elmúlt néhány hónapban szorosan együtt dolgoztak a Forma-1 vezetőségével annak érdekében, hogy előmozdítsák a projektet. 

Miami városában március 28-án, csütörtökön tartanak ülést, ahol a város bizottsága a verseny jövőjéről fog szavazni. 

Ross Brawn, az F1 sportigazgatója szerint még dolgozni kell a terveken, azonban a jövőben szeretnék elvinni a Forma-1-et Miamiba is. 

„Nem gondolom, hogy sikerült ezt a megállapodást nyélbe ütnünk, de továbbra is próbálkozunk” – nyilatkozta Brawn. „De azt hiszem, Miami továbbra is egy izgalmas pálya a híddal. Nagyon látványos helyszín.” 

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS