Davidson: Úgy érzem, megmutattam, mit tudok

Anthony Davidson bízik benne, hogy eleget mutatott ahhoz a Super Aguri színeiben, hogy versenyzői állást kapjon más csapatnál a Forma-1-ben.

Anthony Davidson bízik benne, hogy eleget mutatott ahhoz a Super Aguri színeiben, hogy versenyzői állást kapjon más csapatnál a Forma-1-ben.

A brit versenyző elmondta, tisztában volt azzal, hogy a Super Aguri vélhetően nem fogja tudni befejezni az idei évet a Forma-1-ben, de bízik benne, hogy eleget mutatott ahhoz, hogy a sportban maradhasson.

“Úgy gondolom, büszke lehetek magamra” – mondta Davidson az Autosportnak. “Mindent megmutattam, amit tudtam. Azon a két versenyen, amit befejeztem, megvertem csapattársam, és a 14. legjobb időt autóztam a versenyen Bahreinben. Ez pedig hatalmas teljesítmény, figyelembe véve, mit tud az autónk.”

“Úgy érzem, eleget tettem ahhoz, hogy bebizonyítsam, valóban gyors vagyok, tudok versenyezni, jó visszajelzéseket adok mérnökeimnek, mindig egyenletes és profi teljesítményt nyújtok, és ha minden rendben van, célba juttatom az autómat.”

“Hiszek magamban és a képességeimben. Egy bizonytalan helyzetben lévő csapattal is jól teljesítettem, így el lehet képzelni, mire lettem volna képes egy jó autóval, és kiegyensúlyozott csapattal” – folytatta a brit versenyző, aki bevallotta, már a szezon kezdete előtt érezte, csapata nem lesz hosszú életű.

“A keddi nap borzalmas volt a csapat összes dolgozója számára. Nagyon keményen dolgoztunk ez elmúlt években, különösen az elmúlt néhány hónapban. Azok az emberek, akik az utolsó pillanatig velünk maradtak, maximálisan elkötelezettek voltak a csapat iránt, pedig bizonytalan volt a helyzetük. Mindenki számított a kiesésre.”

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!