Friss hírek

De Niróval és Boyegával F1-es filmet készít a Netflix

ABU DHABI, UNITED ARAB EMIRATES - DECEMBER 13: The F1 drivers pose for the Class of 2020 photo on the grid prior to the F1 Grand Prix of Abu Dhabi at Yas Marina Circuit on December 13, 2020 in Abu Dhabi, United Arab Emirates. Red Bull Racing (Photo by Bryn Lennon/Getty Images)
Újabb Forma-1-es produkcióval áll elő a Netflix: az amerikai műsorgyártó ezúttal egy fikciós krimit készít olyan hollywoodi sztárok főszereplésével, mint Robert De Niro, valamint John Boyega.

A film „A Formula” címet viseli majd, az előzetes tájékoztatás szerint pedig egy amerikai F1-es versenyzőről szól majd, aki kapcsolatba kerül a maffiával, és családja védelme érdekében sofőrként kell szolgálnia.

A filmet az a Gerard McMurray írja és rendezi, aki korábban olyan Netflix-produkciókban dolgozott, mint a ’Burning Sands’ – amit a cannes-i fesztivál Nagydíjára jelöltek –, vagy a ’Megtisztulás éjszakája: A sziget’.

A film elkészítésében további producerek is segédkeznek, például De Niro, valamint közeli munkatársa, Berry Welsh, aki Martin Scorsese elismert filmje, ’Az ír’ gyártásáért felelt.

Arról egyelőre nincsenek információk, hogy a filmet mikor mutatják majd be.

A Netflix az elmúlt években sikerrel vetítette a ‘Drive to Survive’, azaz a ‘Hajsza a túlélésért’ című produkcióját, melynek harmadik évadát várhatóan még a 2021-es F1-es idény előtt bemutatják.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek