De Vries a budapesti reptéren ragadt, nem tud a Williamshez utazni - F1VILÁG.HU

De Vries a budapesti reptéren ragadt, nem tud a Williamshez utazni

HIRDETÉS
Nem tud a Williams grove-i központjába utazni a Forma-1-es debütálását nemrégiben megejtő Nyck de Vries, miután problémák merültek fel utazási dokumentumaival.
Nyck de Vries (NLD) Williams Racing FW44
Italian Grand Prix, Saturday 10th September 2022. Monza Italy.

A holland versenyző az Olasz Nagydíjon a vakbélgyulladással küszködő Alex Albont helyettesítette, és jó esély van rá, hogy a brit-thai pilóta helyett a jövő hétvégi Szingapúri Nagydíjon is be kell ugrania, amennyiben az nem gyógyul fel időben.

De Vries ezen a héten a Hungaroringen tesztelhetett az Alpine tavalyi autójával, ezt követően utazott volna az Egyesült Királyságba, hogy a szimulátorban dolgozzon, és egyúttal megejtse üléspróbáját a Williamsnél az esetleges újabb bevetés előtt.

Instagram-oldalán azonban nemrég arról számolt be, a Nagy-Britannába utazása meghiúsul, európai személyigazolványával ugyanis nem tud Londonba repülni, így a budapesti repülőtéren ragadt.

„Nem tudtam felszállni a 7:10-es londoni repülőre, mivel az EU-s igazolványom már nem érvényes utazási igazolvány a „brexit” miatt” – írta De Vries, majd hozzátette, útlevele jelenleg a követségen van a Japánba való utazáshoz szükséges vízum miatt, a második útlevele pedig lejárt.

De Vries így nem is utazik az Egyesült Királyságba, ehelyett hazarepül, így „korábban kezdődik” számára a hétvége.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!