Délelőtt új hírek érkezhetnek Schumacherről - F1VILÁG.HU

Délelőtt új hírek érkezhetnek Schumacherről

HIRDETÉS

Várhatóan kedden délelőtt sajtóközleményt ad ki a grenoble-i kórház a vasárnap síbalesetben súlyosan megsérült Michael Schumacher állapotáról.


Várhatóan kedden délelőtt sajtóközleményt ad ki a grenoble-i kórház a vasárnap síbalesetben súlyosan megsérült Michael Schumacher állapotáról.

Az F1Világ.hu úgy értesült, az orvosi stáb délelőtt 11 óra magasságában egy hivatalos kommünikében ad tájékoztatást arról, miképp változott a hétszeres világbajnok állapota hétfő délelőtt óta.

A Schumacher életéért küzdő doktorok tegnap először álltak a média rendelkezésére, ahol beszámoltak arról, a német versenyző állapota továbbra is kritikus, második beavatkozó műtétre azonban nem volt szükség, ami a Forma-1 korábbi főorvosa, Gary Hartstein szerint mindenképpen biztató.

A francia kórház előtt egyre több rajongó és újságíró gyülekezik, mindannyian jó hírek reményében virrasztottak ma éjszaka is.

Hétfőn a német kormány szóvivője, Steffen Seibert úgy fogalmazott, Angela Merkel német kancellárt is megrázták a Schumacherről kapott hírek.

„Ahogy a német emberek milliói, úgy a kancellár, valamint a kormány tagjai is megdöbbentek, amikor tudomást szereztek Michael Schumacher súlyos síbalesetéről. Imádkozunk Michael Schumacherért és családjáért, és gyors felépülésben reménykedünk. Feleségének, gyermekeinek és családjának sok erőt és kitartás kívánunk.”

Az Amerikai Egyesült Államok korábbi elnöke, Bill Clinton nemrég az egyik legnépszerűbb közösségi portálon, a Twitteren kívánt jobbulást a legendás versenyzőnek.

„Gondolatban Michael Schumacherrel vagyok, hálás vagyok mindazért, amit a Clinton Alapítványért, illetve másokért tett. Imádkozom érte és a családjáért” – fogalmazott Clinton.

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!