Orosz Nagydíj

Ne maradj le! Ez történik az Orosz Nagydíj helyszínén, Szocsiban!

Dennis soha nem hagyja el a McLarent

A McLaren csapatfőnöke, Ron Dennis elmondta, esze ágában sincs elhagyni a wokingi alakulatot, és azóta, hogy az év elején úgy döntött, marad a vezetőségben, sokkal elkötelezettebb munkája mellett.

A McLaren csapatfőnöke, Ron Dennis elmondta, esze ágában sincs elhagyni a wokingi alakulatot, és azóta, hogy az év elején úgy döntött, marad a vezetőségben, sokkal elkötelezettebb munkája mellett.

Dennis a tavalyi év végén elhintette, nem kizárt, hogy lemond csapatvezetői posztjáról, és más feladatkörben folytatja tovább a munkát a McLaren Csoporton belül.

A brit szakember végül megváltoztatta álláspontját, és az év elején egy újabb szezonra elkötelezte magát – mely döntése elmondása szerint helyesnek bizonyult, mert azóta ismét lelkesen végzi munkáját.

“Az év elején több híresztelés is napvilágot látott, miszerint lemondok a csapatvezetői pozícióról” – mondta Dennis a The Daily Mailnek adott interjújában. “Való igaz, hogy gondolkodtam azon, vajon mi lenne a legmegfelelőbb választás.”

“Eljön az idő, mikor őszintének kell lenned magaddal. Azonban nem volt olyan ember a szervezeten belül, aki ne azt mondta volna, hogy maradjak. És természetesen a végén a maradásom mellett döntöttem.”

“Ez a döntés pedig hatalmas motivációt adott számomra, illetve kollégáim számára, hogy mindent megtegyünk annak érdekében, hogy az idei szezont a McLaren történetének egyik legsikeresebb szezonjává varázsoljuk. Más szóval a negatív dolgokat pozitívvá fordítsuk” – folytatta Dennis, aki fantasztikusan érzi magát a csapaton belül.

“Nem fogok távozni. Ha úgy döntötök, hogy visszavonulok, akkor visszavonulok; de nem hagyom el a csapatot. Részvényese vagyok a szervezetnek. A gyökereim innen erednek.”

“Ha megvágnak, McLaren folyik az ereimből. Fittnek érzem magam. Az elmúlt télen egy nagyon intenzív edzésprogramon vettem részt és folyamatosan edzésben tartom magam, így sokkal fittebb vagyok, mint az év elején. Szeretem, amit csinálok” – tette hozzá Dennis.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Lépj be a paddockba! Ez történik Szocsiban!