Dennis szeretné, ha Button keményebben dolgozna

Keményebb munkára ösztökélte a Forma-1-es világbajnok Jenson Buttont a McLaren ügyvezető elnöke, Ron Dennis.


Keményebb munkára ösztökélte a Forma-1-es világbajnok Jenson Buttont a McLaren ügyvezető elnöke, Ron Dennis.

A 34 esztendős versenyző szerződése az idei szezon végén lejár Wokingban, csapata pedig még nem döntött arról, hogy hosszabbít-e a 2009-es év világbajnokával.

Dennis elismerte, idén sem adtak győztes versenygépet pilótáik alá, ugyanakkor Buttonnak dominálnia kéne csapaton belül, újonc társával, Kevin Magnussennel szemben.

„Abban az értelemben elégedett vagyok versenyzőinkkel, hogy a legjobbjukat nyújtják” – mondta a szakember.

„Meggyőződésem, hogy Kevin elég komoly ébresztőt nyújt Jenson számára. Szóval egyrészről azt mondjuk, nagyszerű, hogy Kevint választottuk, másfelől viszont az jut eszünkbe, hogy ’gyerünk már Jenson, te egy világbajnok vagy, és következetesen le kéne győznöd a csapattársad’.”

„Hogy szeretném-e, hogy keményebben nyomja? Természetesen igen. Ő egy rendesen megfizetett autóversenyző. Igen, nem a legjobb autót adjuk most neki, nehéz lenne nyerni vele, de a munka ráeső részét el kell végeznie, Kevinnek meg amennyire csak lehet, meg kell nehezítenie a dolgát.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!