Di Grassi is tesztelni fog a Hondával Barcelonában

A Renault tesztpilótája, Lucas di Grassi is meghívást kapott a Honda Racing istállótól, hogy teszteljen náluk a hónap végén Barcelonában.

A Renault tesztpilótája, Lucas di Grassi is meghívást kapott a Honda Racing istállótól, hogy teszteljen náluk a hónap végén Barcelonában.

A brazil pilóta honfitársa, Bruno Senna mellett bizonyíthat a spanyol ringen, miközben a brackley-i bázisú gárda gőzerővel keresi Button csapattársát a 2009-es idényre.

“Boldogok vagyunk, hogy tesztelési lehetőséget biztosíthatunk Lucasnak a hónap végén” – mondta a csapat vezetője, Ross Brawn.

“Ez egy jól kiérdemelt lehetőség Lucas számára, miután fantasztikusan teljesített a GP2-es bajnokságban, illetve az ING Renault F1 Team tesztjein.”

“Már alig várjuk, hogy élesben is kipróbálhassuk Lucast, és megnézhessük, miként is teljesít.”

A 24 éves brazil pilóta november 17. és 19. között tesztelhet majd a japánokkal a spanyolországi Barcelonában.

“Izgatott vagyok, hogy tesztelési lehetőséget kapok a Honda Racing F1 Teamtől Barcelonában, és már alig várom, hogy bizonyíthassak a csapatnak” – mondta di Grassi.

“Továbbá köszönetet szeretnék mondani az ING Renault F1 Teamnek a támogatásért illetve azért, hogy lehetővé tették számomra ezt a tesztet, segítve ezzel karrieremet.”

“A következő két hét nagyon fontos lesz a fejlődésem szempontjából, és rengeteg időt fogok eltölteni a Honda Racing F1 Team főhadiszállásán még a teszt előtt, hogy beszélhessek a mérnökökkel, és a lehető legtöbbet tanulhassak.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS