Friss hírek

Döcögősen indult a hétvége, Ricciardo mégis elégedett

Nehezen indult a 2020-as Forma-1-es idény utolsó versenyhétvégéje, az Abu Dhabi Nagydíj Daniel Ricciardo számára – az ausztrál műszaki gondok miatt nem körözhetett a nyitóedzésen, a villanyfényes második gyakorláson viszont hasznos munkát végezhetett.

Ricciardo mindössze néhány kört tudott megtenni a nyitótréningen, autója ugyanis váratlanul megállt alatta – mint kiderült, a benzinpumpa hibásodott meg a Renault-ban.

A műszaki hibát a második edzés előtt orvosolta a csapat, így a jövőre már a McLarennel versenyző ausztrál hasznos munkát tudott végezni.

„Ha már mindenáron ki kell hagyni egy edzést Abu Dhabiban, akkor az inkább az első legyen, hiszen az nem annyira reprezentatív a szombati időmérő és a vasárnapi verseny szempontjából, hiszen ezeket a nap későbbi szakaszában tartják majd” – mondta az ausztrál.

„Szerintem az esti edzés egészen jól ment számunkra, rögtön elkezdhettük a körözést. Sok kört megtettünk, az autó pedig a tréning nagy részében remek volt.”

„Néhány kisebb módosítással szerintem jó helyzetben leszünk szombaton. Az időmérő nagyon fontos lesz itt, és persze ez lesz az utolsó a csapattal, úgyhogy szeretnék jó show-val előrukkolni!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!