Dolgoznál az autósportban? Akkor ez a program neked való! - F1VILÁG.HU

Dolgoznál az autósportban? Akkor ez a program neked való!

HIRDETÉS
Igazán kivételes lehetőséget ajánlunk a fiatal hölgyek figyelmébe: az „MNASZ Nők az autósportban Bizottsága” programja segít benne, hogyan helyezkedj el munkavállalóként a motorsport világában!
SHANGHAI INTERNATIONAL CIRCUIT, CHINA - APRIL 14: Valtteri Bottas, Mercedes AMG W10, Lewis Hamilton, Mercedes AMG F1 W10, Sebastian Vettel, Ferrari SF90 and Charles Leclerc, Ferrari SF90 at the start of the race during the Chinese GP at Shanghai International Circuit on April 14, 2019 in Shanghai International Circuit, China. (Photo by Zak Mauger / LAT Images)

Az MNASZ Nők az autósportban Bizottsága hisz abban, hogy az ajtó nyitva áll a lányok, nők számára is az autósport minden területén, legyen az versenyzés, tisztségviselői megbízás, versenyrendezés, újságírói, sportbírói, csapatvezetői vagy éppen szövetségi munka.

Az autósport világa egyáltalán nem megközelíthetetlen, és hogy az ide vezető utat minél többen megismerjék, a Lányok Napján (amit azért rendeznek meg, hogy a fiatal lányok inspirációt szerezhessenek pályaválasztásukhoz) a fiataloknak szóló programot szervez a bizottság. 

A délután folyamán Michelisz Norbival is találkozhatsz, de olyan nagy nevek is jelen lesznek, mint Bereznay Dani vagy Vogel Adrienn. A magyar autósport vezető alakjaitól informálódhatsz: Oláh Gyárfás, az MNASZ elnöke, Zubai Márta, az MNASZ Nők az autósportban bizottság elnöke, valamint Gazsi Júlia, a Hungaroring Zrt. vezérigazgató-helyettese is jelen lesz. 

Sőt: ha naprakész vagy autósportból és nem áll messze tőled a közlekedésbiztonság és környezettudatos közlekedés témája, netán ismered az FIA aranyszabályait, megnyerheted a Hungaroring által felajánlott fődíjat is!

A részvétel ráadásul ingyenes, csak egyszerűen regisztrálj itt (katt)! A programról részletesen itt olvashatsz

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Dolgoznál az autósportban? Akkor ez a program neked való!
Gumielőnyben lehet a Ferrari a szombati sprintfutamon
Sainz már most tudja, min akar változtatni az autón az időmérőre
Ötszörös pénzt fizet a fogadóiroda Norris sprintgyőzelmére! (x)
Ekkor lesz a kínai sprintfutam és időmérő szombaton
Horner: Korai még Ricciardo jövőjéről dönteni

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!