Dolgoznál az autósportban? Akkor ez a program neked való!

SHANGHAI INTERNATIONAL CIRCUIT, CHINA - APRIL 14: Valtteri Bottas, Mercedes AMG W10, Lewis Hamilton, Mercedes AMG F1 W10, Sebastian Vettel, Ferrari SF90 and Charles Leclerc, Ferrari SF90 at the start of the race during the Chinese GP at Shanghai International Circuit on April 14, 2019 in Shanghai International Circuit, China. (Photo by Zak Mauger / LAT Images)
Fotó: Pirelli
Igazán kivételes lehetőséget ajánlunk a fiatal hölgyek figyelmébe: az „MNASZ Nők az autósportban Bizottsága” programja segít benne, hogyan helyezkedj el munkavállalóként a motorsport világában!

Az MNASZ Nők az autósportban Bizottsága hisz abban, hogy az ajtó nyitva áll a lányok, nők számára is az autósport minden területén, legyen az versenyzés, tisztségviselői megbízás, versenyrendezés, újságírói, sportbírói, csapatvezetői vagy éppen szövetségi munka.

Az autósport világa egyáltalán nem megközelíthetetlen, és hogy az ide vezető utat minél többen megismerjék, a Lányok Napján (amit azért rendeznek meg, hogy a fiatal lányok inspirációt szerezhessenek pályaválasztásukhoz) a fiataloknak szóló programot szervez a bizottság. 

A délután folyamán Michelisz Norbival is találkozhatsz, de olyan nagy nevek is jelen lesznek, mint Bereznay Dani vagy Vogel Adrienn. A magyar autósport vezető alakjaitól informálódhatsz: Oláh Gyárfás, az MNASZ elnöke, Zubai Márta, az MNASZ Nők az autósportban bizottság elnöke, valamint Gazsi Júlia, a Hungaroring Zrt. vezérigazgató-helyettese is jelen lesz. 

Sőt: ha naprakész vagy autósportból és nem áll messze tőled a közlekedésbiztonság és környezettudatos közlekedés témája, netán ismered az FIA aranyszabályait, megnyerheted a Hungaroring által felajánlott fődíjat is!

A részvétel ráadásul ingyenes, csak egyszerűen regisztrálj itt (katt)! A programról részletesen itt olvashatsz

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

No Content Available
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Lépj be a paddockba! Ez történik Barcelonában!