Domenicali: A Ferrari idén megerősödik - F1VILÁG.HU

Domenicali: A Ferrari idén megerősödik

HIRDETÉS
A korábban a Ferrari csapatfőnökeként tevékenykedő Stefano Domenicali szerint az olasz istálló 2021-ben képes lesz sokkal jobb formát nyújtani, mint a kiábrándító tavalyi szezonban.
GP BELGIO F1/2020 -  SABATO 29/08/2020   
credit: @Scuderia Ferrari Press Office Charles Leclerc

A maranellói gárda története egyik leggyengébb idényét produkálta 2020-ban: csupán a 6. helyen zárta az összetett pontversenyt, és egyetlen futamgyőzelmet sem szerzett.

A Forma-1 elnök-vezérigazgatója, Stefano Domenicali – aki 2008 és 2014 között volt a patinás olasz istálló csapatfőnöke – úgy véli, mindenki érdeke az lenne, hogy a Ferrari mihamarabb visszatérjen a győztesek útjára.

„A tavaly látottakkal ellentétben mindannyiunknak egy versenyképes Ferrarira van szükségünk” – mondta a szakember az olasz Sky Sportnak. „Meggyőződésem, hogy a dolgok javulni fognak, még akkor is, ha a változatlan szabályokkal ez nem lesz könnyű.”

„Lehetőségük volt arra, hogy dolgozzanak az erőforráson, hogy áthidalják a tavalyi lemaradást. Arra számítok, hogy a Ferrari ismét közel kerül ahhoz, hogy képes legyen harcba szállni. Úgy gondolom, a rivális csapatfőnökök, így [Toto] Wolff és [Christian] Horner is olyan show-t szeretnének, amely vonzóbb mindenki számára.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!