Domenicali az új F1-es csapatnál folytathatja - F1VILÁG.HU

Domenicali az új F1-es csapatnál folytathatja

A legújabb pletykák szerint a Forma-1 legújabb csapatánál folytathatja pályafutását a Ferraritól nemrégiben távozott Stefano Domenicali.


A legújabb pletykák szerint a Forma-1 legújabb csapatánál folytathatja pályafutását a Ferraritól nemrégiben távozott Stefano Domenicali.

Az olasz szakember a Kínai Nagydíjat megelőzően köszönt le a maranellói gárda csapatfőnöki posztjáról, helyét Marco Mattiacci vette át.

Bár korábban arról szóltak a hírek, Domenicali a jövőben az olasz kosársportban lehet érdekelt, a legfrissebb pletykák szerint a Forma-1-ben hamarosan bemutatkozó Haas csapatnál folytathatja.

Az amerikai istálló nevezését nemrég elfogadta a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA), és úgy hírlik, a csapat debütálására 2016-ban kerül majd sor.

Gene Haas csapattulajdonos persze mindent megtesz azért, hogy erős alakulatot hozzon létre, éppen ezért a pletykák szerint Norbert Haugot és Stefano Domenicalit is megkörnyékezi.

„Azt hiszem, Haug most DTM-versenyeket kommentál, de arról fogalmam sincs, hogy Stefano mit fog csinálni a továbbiakban, vagy, hogy tudja-e már egyáltalán. De meggyőződésem, hogy beszélni fogunk vele, soha ne mondd, hogy soha!” – mondta Gene Haas.

„Mindketten remek szakemberek, hosszú időn át részesei voltak ennek a sportágnak, szóval komoly értéket képvisel tapasztalatuk.”

„Opciót kaptunk arra, hogy 2016-ban debütáljunk, ha a jövő évi bemutatkozás nem lehetséges professzionális módon.”

Haas mindazonáltal kifejtette, egyelőre a motorszállító kérdésében szeretnének mihamarabb dűlőre jutni.

Hirdetés

Olasz lapinformációk szerint a csapat képviselői hamarosan Maranellóba utaznak, hogy tárgyaljanak a Ferrarival.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

forma-1 rajt 2024

MEGJELENT!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!