Friss hírek

Domenicali elárulta, próbálta a Ferrarihoz csábítani Hamiltont

A Forma-1 jelenlegi elnök-vezérigazgatója, Stefano Domenicali elárulta, amikor a Ferrari csapatát irányította, szerette volna leszerződtetni Lewis Hamiltont.

Nyílt titok, hogy a ma már hétszeres világbajnok több alkalommal is egyeztetéseket folytatott a maranellói istállóval, kettejük házassága azonban valamiért soha nem jött létre.

Hamilton nemrég egy interjúban maga is „elképesztőnek” nevezte, hogy valamilyen oknál fogva nem keresztezték egymás útját a Ferrarival.

Hirdetés
 

„Évek óta, valahányszor Monzába érkezem és látom a rajongókat, azt hallom, hogy mondják, ’gyere a Ferrarihoz!’. Melegséggel tölti el a szívemet ez, de elképesztő, hogy soha nem vezettem a Ferrarinál annyi év után. Mert ez mindenki álma, egy elérendő cél” – mondta a Mercedes versenyzője a Sky Italiának.

„De soha nem volt igazán lehetséges, és soha nem is fogom pontosan tudni, hogy miért. A legjobbakat kívánom nekik, és a közeljövőben inkább meg kell állítanom őket abban, hogy megnyerjék a világbajnokságot.”

„Van néhány Ferrarim otthon, amiket vezethetek, de nem az F1-es Ferrari.”

Az F1 jelenlegi első embere, Stefano Domenicali 2008 és 2014 között irányította a Ferrarit, nemrég pedig elárulta, megpróbálta Maranellóba csábítani a Forma-1 ma már legsikeresebb pilótáját.

„Hogy őszinte legyek, igen. Ez igaz. Beszéltünk erről” – mondta a szakember, amikor a Sky Sports munkatársa arról kérdezte, gondolkozott-e valaha is Hamilton szerződtetésén.

„Azt gondolom, az a megfelelő válasz, amit Lewis tud adni. Ma már azt gondolom, ez az idő elmúlt. Van egy film, amire néha nagyon fontos emlékezni. Az a címe, hogy Sliding Doors (magyarul: A nő kétszer). Vannak pillanatok, amikor, ha nem lépsz be a liftbe, a földszinten ragadsz.”

„Nem is tudom. Egy olyan helyzet volt az, melyben Lewis életének egy bizonyos időszakát élte. Azt gondolom, nem hibáztathatjuk őt a döntéséért, mert hihetetlen karriert futott be.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!