Domenicali távozását ma jelentheti be a Ferrari! - F1VILÁG.HU

Domenicali távozását ma jelentheti be a Ferrari!

HIRDETÉS

Olasz médiajelentések szerint távozni kényszerül a Ferrari csapatfőnöki posztjáról Stefano Domenicali.


Olasz médiajelentések szerint távozni kényszerül a Ferrari csapatfőnöki posztjáról Stefano Domenicali.

Az olasz szakember 2007 vége vezeti a patinás olasz istálló a Forma-1-ben, Kimi Räikkönen az évi bajnoki címe után azonban a Ferrari nem tudott komoly sikereket elérni a száguldó cirkuszban.

A 2014-es esztendőre bevezetett jelentős szabályváltozásokról a maranellói gárda komoly fellendülést várt, az első három versenyen azonban pilótái nem tudtak harcba szállni a győzelmekért.

Úgy tűnik, a sikertelenséget mostanra megelégelte a Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo, az olasz médiában ugyanis ma már tényként közölték, Domenicalinak távoznia kell a csapatfőnöki posztról.

A hivatalos bejelentésre hamarosan sor kerülhet, ám arról, hogy ki veszi át az olasz szakember helyét, egyelőre semmit sem tudni.

A pletykák szerint di Montezemolo a Ferrari korábbi legendás csapatfőnökével, Ross Brawnnal is felvette a kapcsolatot, aki a tavalyi szezont követően vonult vissza a Mercedestől.

Ha Domenicali valóban távozik a Ferraritól, ő lehet Paul Hembery utódja a Pirellinél. Erről már egyébként tavaly is pletykáltak Olaszországban.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!