Dühös közlemény a Mercedestől: A Red Bull megpróbálta besározni Hamilton nevét! - F1VILÁG.HU

Dühös közlemény a Mercedestől: A Red Bull megpróbálta besározni Hamilton nevét!

HIRDETÉS
Megpróbálta besározni Lewis Hamilton nevét a Red Bull Forma-1-es csapatának menedzsmentje – erről adott ki közleményt csütörtök este a Mercedes alakulata, mely örül annak, hogy a versenybírók lezártnak tekintik a silverstone-i baleset ügyét.
2021 British Grand Prix, Friday - LAT Images Lewis Hamilton

A Red Bull Lewis Hamilton és Max Verstappen angliai balesetének felülvizsgálatát kérte a Nemzetközi Automobil Szövetségtől (FIA), az energiaital-gyárosok ugyanis túl enyhének tartják azt a 10 másodperces időbüntetést, amit a Mercedes versenyzője kapott pilótájuk kilökéséért.

Az FIA csütörtökön hallgatta meg a Red Bullt, mivel azonban a csapat által felvonultatott új bizonyítékokat nem találta eléggé „jelentősnek és relevánsnak”, úgy döntött, visszautasítja az osztrákok felülvizsgálati kérelmét.

Erre reagálva adott ki közleményt a Mercedes, melyben azt írták, remélik, a döntéssel a Red Bull is felhagy Hamilton nevének besározásával.

„A Mercedes F1-es csapata üdvözli a versenybírók azon döntését, miszerint elutasították a Red Bull felülvizsgálati kérelmét” – áll a kommünikében.

„Amellett, hogy az incidens lezárásra került, bízunk abban, hogy ezzel a döntéssel befejeződik a Red Bull Racing menedzsmentjének összehangolt támadása, mellyel Lewis Hamilton nevének besározására és becsületének megkérdőjelezésére tettek kísérletet, beleértve a dokumentumokat, melyeket benyújtottak sikertelen felülvizsgálati kérelmük során.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!