Toszkán Nagydíj

Ecclestone: 2018-ban verseny lehet Las Vegasban

Bernie Ecclestone szerint akár már 2018-ban esély kínálkozhat arra, hogy a Forma-1 ismét Las Vegasba látogasson.


Bernie Ecclestone szerint akár már 2018-ban esély kínálkozhat arra, hogy a Forma-1 ismét Las Vegasba látogasson.

A 85 esztendős üzletember megerősítette, tárgyalásokat folytat lehetséges promóterekkel, így az amerikai város utcáin hamarosan F1-es versenyautók száguldozhatnak.

Ha sikerül tető alá hozni a megállapodást, akkor az Amerikai Egyesült Államokban két versenyt is rendezhetnek majd, úgy tűnik ugyanis, az austini futam szervezői megoldották a financiális problémákat.

„Dolgozunk az ügyön. Ha összejön, akkor azt hiszem, két évnyire vagyunk attól, hogy versenyt rendezzünk ott. Remélhetőleg sikerül megcsinálni” – mondta Ecclestone.

Las Vegas korábban kétszer, 1981-ben és 1982-ben látta vendégül a Forma-1 mezőnyét a híres Caesars Palace kaszinó parkolójában

Mivel az idei, 21 futamos versenynaptár is komoly gondokat okoz az F1-es mezőnynek, a 22 versenybe feltehetően már nem mennének bele a csapatok – ha tehát Las Vegas bekerül a naptárba, egy futam jó eséllyel kikerül majd.

Az elmúlt napokban arról szóltak a hírek, a monzai Olasz Nagydíjjal kapcsolatban Ecclestone-nak továbbra sem sikerült megállapodnia az érintettekkel.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS