Portugál Nagydíj

Ecclestone aggódik New Jersey miatt

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Ecclestone aggódik New Jersey miatt

Bernie Ecclestone, a Forma-1 mindenható ura szerint kétséges, hogy a 2013-as idényben a száguldó cirkusz mezőnye New Jersey-be látogathat majd – a szervezők cáfolnak.


Bernie Ecclestone, a Forma-1 mindenható ura szerint kétséges, hogy a 2013-as idényben a száguldó cirkusz mezőnye New Jersey-be látogathat majd – a szervezők cáfolnak.

Az elmúlt évben jelentették meg, hogy a királykategória a következő esztendőben nem egyszer, hanem kétszer látogat majd az Egyesült Államokba, Texas mellett ugyanis New Jersey is versenyt rendezhet majd.

Pénzügyi problémák miatt azonban Ecclestone szerint egyáltalán nem kizárt, hogy a 2013 júniusára tervezett verseny elmarad.

„Nem tudom, hogy megrendezik-e. Remélem, hogy minden rendben lesz. Ha készen állnak 2013-ra, mi velük leszünk” – mondta Ecclestone, majd hozzátette, a szervezők késésben vannak a kezdeti kifizetésekkel, ráadásul a szerződés bizonyos részleteiben még meg sem állapodtak.

A szervezők részéről nemrégiben úgy nyilatkoztak, feleslegesek Ecclestone aggodalmai, ugyanis készen állnak majd arra, hogy vendégül lássák a Forma-1 mezőnyét.

„Nem kommentáljuk szerződéses viszonyunkat a Forma-1-gyel, illetve annak részleteiről sem árulhatunk el semmit” – mondta a versenyszervezők szóvivője.

„Jól haladunk ahhoz, hogy 2013 júniusában megrendezzük a versenyt. A tervezés és kivitelezés is az ütemtervek szerint halad, erős menedzsment-csapat van a helyén, és rendkívül erős támogatást élvezünk New Jersey, New York City és a helyi közösségek részéről.”

„Meggyőződésünk, hogy a 2013-as Amerikai Nagydíj nagyszerű esemény lesz.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!