Ecclestone felesége benyújtotta a válókeresetet

Beigazolódott a híresztelés, miszerint a Forma-1 kereskedelmi jogait igazgató Bernie Ecclestone válás előtt áll, ugyanis felesége, Slavica szóvivője megerősítette, hogy az egykori divatmodell benyújtotta a válókeresetet.

Beigazolódott a híresztelés, miszerint a Forma-1 kereskedelmi jogait igazgató Bernie Ecclestone válás előtt áll, ugyanis felesége, Slavica szóvivője megerősítette, hogy az egykori divatmodell benyújtotta a válókeresetet.

Ahogy arról múlt héten már beszámoltunk, Slavica Ecclestone a szezonzáró Brazil Nagydíjat követően különköltözött férjétől, ugyanis már képtelen volt elviselni az üzletember munkaalkoholizmusát.

“Ahogy arról a média a napokban hírt adott, hivatalosan is megerősítjük, hogy Slavica Ecclestone benyújtotta a válókeresetet” – mondta a horvát születésű ex-modell sajtóreferense a brit The Times-nak adott nyilatkozatában.

Bernie az 1982-es Olasz Nagydíjon ismerkedett meg Slavicával, aki elmondása szerint akkor nem volt tisztában azzal, hogy kivel is áll szemben, és szándékosan rosszul adta meg telefonszámát az “öregnek”, akivel két év után, végül nagy csinnadrattával összeházasodott.

Bár a nagy kor (28 év)-, és magasságkülönbség miatt mindig a középpontba illetve a bulvárlapok hasábjaira kerültek, az elmúlt 24 évben szilárdnak és harmonikusnak tűnt kettejük kapcsolata, melyből két gyermek is született, a most 24 éves Tamara, és a 19 éves Petra.

Igen ám, de a házaspár viszonya az elmúlt időben olyannyira megromlott, hogy Slavica a hónap elején elköltözött a család 15 millió fontot érő chelsea-i otthonából, és ahogy azt szóvivője is megerősítette, benyújtotta a válókeresetet.

A Formula One Management (FOM) vezére, Mr. Ecclestone – akinek vagyonát legutóbb 2.4 milliárd fontra becsülték – nincs könnyű helyzetben, ugyanis vagyonának nagyobbik része (1.9 milliárd), melyet még egy 1999-es kötvényeladáson szerzett, egy off-shore cégben van, melynek adózási megfontolásból Slavica a tulajdonosa.

A feleség természetesen ragaszkodik a vagyonhoz, és annak érdekében, hogy minden szempontból jól jöjjön ki a válásból, már fel is kereste a londoni székhelyű Clintons cég nagymenő válóperes ügyvédnőjét, Liz Vernont, aki már nem egy sztárpert hozott.

Mr. Ecclestone ügyvédje azonban úgy gondolja, aggodalomra semmi ok, hiszen egyértelműen bizonyítható, hogy a vagyon nagy része a férj “keze munkájának” gyümölcse, így Slavicának nincs sok esélye arra, hogy maradéktalanul megkaparintsa férje vagyonát.

Bárhogyan is alakuljon a dolog, az ügy vélhetően nem lesz kihatással a sportra.

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS