Ecclestone: Ha visszatérnék, mindent szétszednék - F1VILÁG.HU

Ecclestone: Ha visszatérnék, mindent szétszednék

HIRDETÉS
Bernie Ecclestone biztos benne, hogy nem térne vissza a Forma-1 élére, akkor sem, ha a Liberty Media fontos szerepet szánna neki.
SPIELBERG,AUSTRIA,28.JUN.19 - MOTORSPORTS, FORMULA 1 - Grand Prix of Austria, Red Bull Ring, free practice. Image shows Bernie Ecclestone.  Photo: GEPA pictures/ Andreas Pranter - For editorial use only. Image is free of charge.

A Liberty Media 2017-től vette át Bernie Ecclestone-tól a Forma-1 kereskedelmi jogait, és habár korábban arról volt szó, hogy a brit üzletember még egy jó ideig a cég mellett marad, hogy tapasztalatával segítse őket, az amerikai vállalat nem igényelte ezt. 

Ecclestone elmondta, ha felkérnék, hogy térjen vissza a Forma-1-be, határozott választ adna: „Erre nemet mondanék, ez 100 százalék.”

„Megpróbálnék mindent újra szétszedni, amit felépítettek” – folytatta Ecclestone, amiből úgy tűnik, egyáltalán nem ért egyet a Liberty Media eddigi intézkedéseivel. „Megvan a saját módszerük, ahogy csinálják.” 

Azt gondolták, hogy egyszerű lesz, mint egy normál üzlet. De rájöttek, hogy ez nem az” – mondta a brit a Daily Mailnek. 

Ecclestone elmondása szerint irányítása alatt minden egyes üzletet úgy kötött meg, mintha egy használt autót adna el – szerinte ez volt a titka, és szükség van az ilyen hozzáállásra a sportban. 

„A Forma-1-nek szüksége van egy használtautó-kereskedőre” – mondta Ecclestone, aki annak ellenére, hogy az F1 üzleti részéből már nem veszi ki a részét, a tavalyi évben néhány versenyen személyesen is megjelent. 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!