Ecclestone: Ha visszatérnék, mindent szétszednék

SPIELBERG,AUSTRIA,28.JUN.19 - MOTORSPORTS, FORMULA 1 - Grand Prix of Austria, Red Bull Ring, free practice. Image shows Bernie Ecclestone. Photo: GEPA pictures/ Andreas Pranter - For editorial use only. Image is free of charge.
Fotó: Red Bull
Bernie Ecclestone biztos benne, hogy nem térne vissza a Forma-1 élére, akkor sem, ha a Liberty Media fontos szerepet szánna neki.

A Liberty Media 2017-től vette át Bernie Ecclestone-tól a Forma-1 kereskedelmi jogait, és habár korábban arról volt szó, hogy a brit üzletember még egy jó ideig a cég mellett marad, hogy tapasztalatával segítse őket, az amerikai vállalat nem igényelte ezt. 

Ecclestone elmondta, ha felkérnék, hogy térjen vissza a Forma-1-be, határozott választ adna: „Erre nemet mondanék, ez 100 százalék.”

„Megpróbálnék mindent újra szétszedni, amit felépítettek” – folytatta Ecclestone, amiből úgy tűnik, egyáltalán nem ért egyet a Liberty Media eddigi intézkedéseivel. „Megvan a saját módszerük, ahogy csinálják.” 

Azt gondolták, hogy egyszerű lesz, mint egy normál üzlet. De rájöttek, hogy ez nem az” – mondta a brit a Daily Mailnek. 

Ecclestone elmondása szerint irányítása alatt minden egyes üzletet úgy kötött meg, mintha egy használt autót adna el – szerinte ez volt a titka, és szükség van az ilyen hozzáállásra a sportban. 

„A Forma-1-nek szüksége van egy használtautó-kereskedőre” – mondta Ecclestone, aki annak ellenére, hogy az F1 üzleti részéből már nem veszi ki a részét, a tavalyi évben néhány versenyen személyesen is megjelent. 

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS