Eifel Nagydíj
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Ecclestone: Hamilton fel fog állni a padlóról

A Forma-1 kereskedelmi jogait igazgató Bernie Ecclestone biztos abban, hogy Lewis Hamilton maga mögött hagyja az elmúlt hetekben, hónapokban történteket és egy új versenyzőként tér vissza a következő idényben.


A Forma-1 kereskedelmi jogait igazgató Bernie Ecclestone biztos abban, hogy Lewis Hamilton maga mögött hagyja az elmúlt hetekben, hónapokban történteket és egy új versenyzőként tér vissza a következő idényben.

A McLaren brit versenyzője az idei évben hatodik alkalommal ütközött össze Felipe Massával a hétvégi Indiai Nagydíjon, ráadásul egy háromhelyes rajtbüntetést is kapott, amiért figyelmen kívül hagyott egy sárga zászlót a pénteki edzéseken.

Bár sokan – köztük maga az érintett is – úgy gondolják, hogy változtatnia kell a jövőben, ha ismét az élen akar versenyezni, Ecclestone szerint csak egy kis szerencsére van szüksége a brit versenyzőnek ahhoz, hogy felálljon a padlóról.

„Az életben vannak hullámhegyek és hullámvölgyek és én azt gondolom, hogy most neki igencsak kijutott a rosszból, életének egy sötétebb periódusát éli” – mondta az üzletember.

„Mikor az élet egyszerű, akkor szerencsés vagy és minden megy a maga útján. Mikor a dolgok elkezdenek rosszra fordulni, akkor egyre csak jönnek a bajok.”

„Ki fog mászni ebből. Beszéltem vele Indiában, minden rendben van vele, és biztos vagyok abban, hogy hamarosan kilábal a sorozatos balszerencséből.”

Ecclestone azt is elmondta, hogy sokan felfújják a Hamilton és Massa közti összetűzéseket, és a helyzet koránt sem olyan borzalmas, mint az egyesek számára tűnik, vagy ahogy a média beszél róla.

„Nyilván nem szándékos, nemde?” – magyarázta. „Az ilyen dolgok megtörténnek. Az már egy másik kérdés, hogy furcsa, hogy mindig éppen ők találják meg egymást a pályán.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!