Friss hírek

Ecclestone: Hamiltonnak tele van a hócipője mindennel

Bernie Ecclestone szerint Lewis Hamilton megváltozott az idei évre, és úgy gondolja, egy kicsit talán elege lett mindenből a Mercedes F1-es világbajnokának.

Az idei évben eddig nem sikerült versenyt nyernie Hamiltonnak – és a Mercedesnek sem, és Ecclestone úgy gondolja, a brit pilóta is megváltozott, nem olyan a viselkedése, mint egy évvel ezelőtt.

„Úgy tűnik, hogy ez nem az a Lewis most, aki korábban volt” – nyilatkozta Ecclestone.

„Nem tudom, hogy felém irányul-e, de amikor beszélgetünk, amikor megfigyelem, hogy milyen a fellépése, akkor látom, hogy nem ugyanaz a versenyző, aki korábban volt. Még mindig szupergyors, a tehetsége nem kérdőjelezhető meg, és általában nagyon kedves. De talán egy kicsit a hócipője tele van mindennel.”

Az F1 kereskedelmi jogainak volt birtokosa elárulta, arra számított a szezon előtt, hogy folytatódik majd a Hamilton-dominancia, azonban ez nem így történt – az üzletember hozzátette, őszintén bízik benne, hogy Vettelnek összejöhet a vb-cím.

„Azt gondoltam, Hamilton minden versenyt meg fog nyerni, de tévedtem. Jó lenne, ha Vettel győzne. Vele haverok vagyunk, mindig támogatom őt. Szóval remélem, Seb elkapja a fonalat.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!