Ecclestone: Nem igaz, hogy a lemondást javasoltam Hornernek! - F1VILÁG.HU

Ecclestone: Nem igaz, hogy a lemondást javasoltam Hornernek!

HIRDETÉS
A Forma-1 egykori teljhatalmú ura, Bernie Ecclestone saját Instagram-oldalán cáfolta azokat a sajtójelentéseket, melyek szerint azt tanácsolta Christian Hornernek, távozzon a Red Bull csapatfőnöki székéből.
ABU DHABI, UNITED ARAB EMIRATES - DECEMBER 01: Red Bull Racing Team Principal Christian Horner talks with Bernie Ecclestone, Chairman Emeritus of the Formula One Group, on the grid before the F1 Grand Prix of Abu Dhabi at Yas Marina Circuit on December 01, 2019 in Abu Dhabi, United Arab Emirates. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-22BVTVPDS1W11 // Usage for editorial use only //

Ahogyan arról az F1VILÁG.HU is beszámolt, Christian Horner ellen nemrégiben belső vizsgálatot kezdeményezett az osztrák istálló anyavállalata, a Red Bull. Az ügyről mindössze annyit tudni, hogy a brit szakember ellen azért folyik vizsgálat, mert a hírek szerint nem megfelelő módon viselkedett egy vagy több női munkatársával. A Red Bull GmbH egy külső szakértőt bízott meg azzal, hogy folytassa le a vizsgálatot.

Úgy tudni, Horner első meghallgatása múlt héten, Londonban történt meg, ahová az 50 esztendős szakember saját jogászaival érkezett. Az értekezés állítólag több mint 8 órán át tartott, egyelőre azonban hivatalos információkat nem közölt a vállalat — így azt sem tudni, Horner megtarthatja-e helyét a Red Bull F1-es csapatának élén.

A német sajtóban az ügy kapcsán elterjedt annak híre, hogy a Hornerrel remek kapcsolatot ápoló Bernie Ecclestone próbálta rábírni a Red Bull csapatfőnökét arra, hogy távozzon posztjáról, elkerülve a nagyobb botrányt, a 93 éves üzletember azonban ezt saját közösségi oldalán cáfolta meg nemrég.

„Hogy tisztázzam azokat a lapértesüléseket, melyek szerint arra ösztönöztem, vagy azt javasoltam Christian Hornernek, távozzon pozíciójáról a Red Bullnál, teljes mértékben valótlanok” — írta rövid üzenetében Ecclestone.

A Red Bull csütörtökön mutatja be 2024-es Forma-1-es versenyautóját, az eseményen pedig Christian Horner is jelen lesz.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!