Friss hírek

Ecclestone szerint Horner remek vezetője lenne az F1-nek

A Forma-1 korábbi teljhatalmú ura, Bernie Ecclestone azt mondja, szerinte Christian Horner lenne a megfelelő ember arra, hogy irányítsa a száguldó cirkuszt.

Ecclestone hosszú évtizedeken át volt első embere a Forma-1-nek, a Liberty Media hatalomátvételét követően azonban távoznia kellett posztjáról, helyére pedig Chase Carey került. Az amerikai üzletember azóta már átadta a helyét Stefano Domenicalinak, aki 2021 óta irányítja a királykategóriát. Ecclestone viszont a The Telegraph című lapnak azt nyilatkozva, szerinte nem az olasz szakember a legalkalmasabb erre a feladatra.

„Stefano soha nem volt közelebb a dolgokhoz, eltekintve attól, hogy egyszer a Ferrarinál dolgozott” – mondta a most 92 éves Ecclestone. „Ettől eltekintve nem tudta, mi történt a színfalak mögött.”

Hirdetés
 

„Mellettem soha nem volt senki. Nem voltam tanár. Nem is akartam az lenni.”

Ecclestone ugyanakkor jó viszonyt ápol a Red Bull csapatfőnökével, Christian Hornerrel, aki szerinte tökéletesen alkalmas lenne az F1 irányítására is.

„Ha választani kellene ma valakit, akkor azt mondanám, hogy úgy lenne jó ő, ahogy van. Remekül figyel. Külön tudja választani az ostobaságot attól, ami nem az.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Ecclestone szerint Horner remek vezetője lenne az F1-nek
Perez átbeszélte a Red Bull-lal a Dzsiddában történteket
Verstappen még gyógyulási fázisban: Olyan volt, mintha hiányozna egy tüdőm!
Russell válaszolt Hamiltonnak: Semmiféle szerencse nem volt a szaúdi beállításaimban
Masi először tért vissza a Forma-1-es paddockba

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!