Eifel Nagydíj
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Ecclestone-t lenyűgözte a felújított Interlagos

A Forma-1 kereskedelmi jogait igazgató Bernie Ecclestone szerint a királykategória csapatai valósággal el fognak majd ájulni az interlagosi pálya vadonatúj létesítményeitől.


A Forma-1 kereskedelmi jogait igazgató Bernie Ecclestone szerint a királykategória csapatai valósággal el fognak majd ájulni az interlagosi pálya vadonatúj létesítményeitől.

Habár a bokszutca teljes rekonstrukciója csak jövőre fejeződik be, a jövő hétvégi Brazil Nagydíjon bár új bokszutcai és paddock-épületek fogadják majd a Forma-1 mezőnyét.

Bernie Ecclestone a hét elején személyesen látogatott el Interlagosba, hogy szemügyre vegye az újításokat.

„A csapatok a föld felett lebegnek majd örömükben az új létesítmények láttán” – mondta a 85 esztendős üzletember.

„Korábban szomorúan hallottam a csapatok kritikáit, mert a pályastruktúra rosszabb volt, mint más helyszíneken. Szóval nagyra értékelem ezeket az erőfeszítéseket.”

Ecclestone utalt rá, a pálya felújításával a szervezők egy lépéssel közelebb kerültek ahhoz, hogy biztosítsák a Brazil Nagydíj hosszabb távú F1-es jövőjét.

„Én mindig brazilnak éreztem magam” – mondta nevetve.

„Nagyjából 40-szer versenyeztünk már itt. Szerintem semmi sem hiányzott. És folytatódni fog ez a történet. És szerintem most az emberek is sokkal érdeklődőbbek lesznek. Csak az kell, hogy a Globo (a brazil TV-társaság) egy kicsit lelkesebb legyen.”

„Emellett egy kicsit jobb show-val kell előrukkolnunk. Arra szükségünk volna, hogy legalább két srác versenyezzen egymással. A McLarennél a régi szép időkben ez adott volt.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!