Ecclestone: Vettel vonuljon vissza, vagy menjen a McLarenhez! - F1VILÁG.HU

Ecclestone: Vettel vonuljon vissza, vagy menjen a McLarenhez!

HIRDETÉS
A Forma-1 korábbi teljhatalmú ura, Bernie Ecclestone szerint Sebastian Vettel kegyvesztett lett a Ferrarinál, így jobban tenné, ha a McLarenhez szerződne, vagy végleg hátat fordítana a száguldó cirkusznak.
Sebastian Vettel, Ferrari

A német versenyző 2015-ben szerződött a Ferrarihoz, a világbajnoki címet azonban egyelőre nem sikerült megszereznie az olasz csapattal. Vettel jelenlegi szerződése a 2020-as év végén lejár, a legfrissebb hírek szerint pedig a Ferrari nemrég ajánlatot tett neki: 1 évvel meghosszabbítanák szerződését, fizetésén pedig csökkentenének.

A Vettellel egyébként jó barátságot ápoló Bernie Ecclestone szerint az, hogy Ferrari 2024-ig hosszabbított Charles Leclerc-rel, jól mutatja, hogy Maranellóban már inkább a monacóira építenek.

„Azt gondolom, Sebastian teljesítménye nemrég megszenvedte a dolgokat a Ferrari – Charles Leclerc konstelláció alatt, akit ráadásul az FIA-elnök fia menedzsel” – idézi Ecclestone szavait az F1-Insider.com

„Azt gyanítom, Binottóban nem látja azt a támogatót, akire szüksége van ebben a helyzetben. Sebastiannak ezért abba kellene hagyna, vagy más alternatíva után nézni 2021-re. A McLaren – már újra a Mercedes-motorral – ilyen lehet.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!