Ecclestone: Vettel vonuljon vissza, vagy menjen a McLarenhez!

Sebastian Vettel, Ferrari
Fotó: Scuderia Ferrari
A Forma-1 korábbi teljhatalmú ura, Bernie Ecclestone szerint Sebastian Vettel kegyvesztett lett a Ferrarinál, így jobban tenné, ha a McLarenhez szerződne, vagy végleg hátat fordítana a száguldó cirkusznak.

A német versenyző 2015-ben szerződött a Ferrarihoz, a világbajnoki címet azonban egyelőre nem sikerült megszereznie az olasz csapattal. Vettel jelenlegi szerződése a 2020-as év végén lejár, a legfrissebb hírek szerint pedig a Ferrari nemrég ajánlatot tett neki: 1 évvel meghosszabbítanák szerződését, fizetésén pedig csökkentenének.

A Vettellel egyébként jó barátságot ápoló Bernie Ecclestone szerint az, hogy Ferrari 2024-ig hosszabbított Charles Leclerc-rel, jól mutatja, hogy Maranellóban már inkább a monacóira építenek.

„Azt gondolom, Sebastian teljesítménye nemrég megszenvedte a dolgokat a Ferrari – Charles Leclerc konstelláció alatt, akit ráadásul az FIA-elnök fia menedzsel” – idézi Ecclestone szavait az F1-Insider.com

„Azt gyanítom, Binottóban nem látja azt a támogatót, akire szüksége van ebben a helyzetben. Sebastiannak ezért abba kellene hagyna, vagy más alternatíva után nézni 2021-re. A McLaren – már újra a Mercedes-motorral – ilyen lehet.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS