Friss hírek

Eddig titkolózott, most megmutatta új F1-esét a Red Bull

Sokáig titkolta versenyautóját, a bahreini tesztelés nyitónapjának reggelén azonban kénytelen volt felfedni lapjait a Red Bull Forma-1-es csapata.

A tavalyi szezonban domináló istálló még február elején tartotta autóbemutatóját New Yorkban, ott azonban az új autót nem mutatták meg a nagyközönségnek, csupán idei fényezésükről rántották le a leplet.

A Forma-1-es csapatok ma kezdik meg a tesztelést Bahreinben, a Red Bull pedig itt már kénytelen volt megmutatni RB19-esét: az első blikkre is látszik, hogy az idei modell a tavalyi, rendkívül sikeres versenyautó továbbfejlesztése, az autó orrkúpja, oldalszekrényei és motorborítása azonban szemlátomást megváltozott tavaly óta.

Hirdetés
 

Habár a csapat tavaly elképesztő formát mutatott, és abszolút favoritként várhatja az új idényt, nem lehet teljesen nyugodt, hiszen a költségvetési szabályok megszegése miatt 7 millió dolláros pénzbírságot kapott, és 10 százalékkal kevesebb aerodinamikai tesztet hajthat végre szélcsatornájában. Bár a riválisok szerint nem lesz komoly jelentősége a büntetésnek, a Red Bullnál állítják, komoly hendikep az számukra.

A csapat színeiben Max Verstappen kezdi meg a tesztelést ma, Bahreinben, míg Sergio Perez pénteken ül először autóba. A bahreini gyakorlásról élő szöveges tudósítást nyújtunk ide kattintva.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Eddig titkolózott, most megmutatta új F1-esét a Red Bull
Még a nyári szünet előtt elkészül a McLaren ‘B-autója’
Perez átbeszélte a Red Bull-lal a Dzsiddában történteket
Verstappen még gyógyulási fázisban: Olyan volt, mintha hiányozna egy tüdőm!
Russell válaszolt Hamiltonnak: Semmiféle szerencse nem volt a szaúdi beállításaimban

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!