Friss hírek

Eddigi legrosszabb hétvégéjén van túl a Haas

Nagyon nem alakult jól a Francia Nagydíj a Haas Forma-1-es csapata számára. Kevin Magnussen messze elmaradva a pontszerzéstől a tizenhetedik lett, míg Romain Grosjean be sem fejezte a hazai futamát.

Romain Grosjean, akárcsak honfitársa Pierre Gasly, nem tudott jó eredményt elérni hazai közönség előtt. Olyannyira, hogy a futam felénél ki is kellett állnia. 

„Kihoztam a maximumot az autóból, de ez csak nem volt elég. Az autó egyensúlya rendben volt, de egyszerűen nagyon lassúak voltunk. Vissza kell mennünk és megvizsgálni az adatokat, hogy megértsük a tempóhiány okát. Egyszerűen nagyon szenvedtünk. Fájó kiállni a hazai nagydíjadon a honfitársaid előtt, de meg kellett óvnunk az autót. Amúgy is távol voltunk a pontszerzéstől, ez volt a helyes döntés.”

Hirdetés
 

Kevin Magnussen sem büszkélkedhet a mai eredményével, hiszen csak a két Williams végzett mögötte. 

„Nem tudok sok mindent mondani. A pénteki edzések után tudtuk, hogy a kvalifikáció nehéz lesz, de bíztunk benne, hogy erős versenyünk lesz. Sajnos egyáltalán nem ez volt a helyzet. A mezőny hátsó részén harcoltunk az egész verseny alatt. Reménytelen volt az egész. A legnagyobb nehézségünk, hogy néha elveszítjük a sebességünket. Ma is pont ez történt.”

Guenther Steineris csalódottan vette tudomásul a csúfos eredményt.

„Sajnos ez volt a legrosszabb versenyhétvégénk, amióta a mezőnyben vagyunk. Meg kell találnunk a kiutat ebből a helyzetből. Ez nem az a hely, ahol lenni szeretnénk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!